Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

çektiğim videoları webde yayınlamak

4 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
377 Görüntüleme
(@Cenk-Celik)
Gönderiler: 100
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Herkese merhabalar......

Konferans salonumuzdaki görüntü ve sesi hdd li bir kayıt cihazına kaydetmekteyiz..Ve bu kayıtları sadece dvd lere yazdırıp dış ortama alabiliyoruz..

Bu dvd ye aldığım görüntüleri (en az 2 dvd oluyor konferans) webde yayınlayıp üyelerimizin girip istediği görüntüyü seçip seyretmelerini istiyoruz..

(you tube daki gibi istediğim görüntüyü seçip seyredebileyim...youtube atmak benim için eziyet  10 dakikalık görüntüler şeklinde dvd leri kesicem mp4 e çeviricem ve en az 2 dvd yi yüksek internet hızıyla upload edicem tam bir eziyet)

Bu istediğimizi nasıl yapabiliriz..sunucu kiralayıp youtube gibi bir sayfa yapıp videolarımız oraya upload edip herkese seyrettirmekmi yada bünyemizde bir sunucu kurup fiber net bağlatıp videoları bu sunucuya kaydettirip üyelere seyrettirmekmi...

Yada neler önerirsiniz bu işi nasıl yaparız tavsiyeleriniz ve kullanılabilecek cihazlar nelerdir...

Herkese teşekkürler... 

  

 
Gönderildi : 07/01/2012 17:48

(@serkanuzuner)
Gönderiler: 1040
Illustrious Member
 

Merhaba, Camtasia..

 
Gönderildi : 07/01/2012 17:58

(@ismailAKBIYIK)
Gönderiler: 46
Trusted Member
 

merhabalar 

bizde yaptığımız organizasyonlarda canlı yayın olarak kamera kayıtlarını internet ortamına aktarıyoruz. ve bu dosyalar da server üzerinde kalıyor.

canlı yayın bittikten sonra daha sonra bu video lar izlenecekse server üzerine yapılan kayıtların sadece linklerini düzenleyerek tekrar web sayfamızdan izletebiliyoruz. Tabiki canlı yayında internet hızı çok önemli bu yüzden bu data server hizmetini hosting firmasından alıyoruz.

 

iyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 07/01/2012 18:00

(@SedatBULBUL)
Gönderiler: 12
Active Member
 

Bunu yapmak için 1-2 ekipman yeterli. Sisteme bir bilgisayar ekle, tv kartı ekle, bir dış ip satın alın veya real ipni nat ile bir portunu o bilgisayara yönlendir. Dvd kayıt cihazlarından ses ve görüntü kablolarını çoğaltıp bilgisayarın tv kartına bağla. Media encoder veya benimde alternatifini aradığım ücretsiz bir program ile yönlendirdiğin porttan bir streaming başlat. En kolay ve güvenli yollardan biri. Müşteriye göre portu değiştirirsin. canlı canlı izlemiş olur, zaten kayıtları izliyorlar bir şekilde.

 
Gönderildi : 19/01/2012 20:25

Paylaş: