Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

internet tv ile multimedya oynatma

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
337 Görüntüleme
(@can.gurzap)
Gönderiler: 66
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

merhaba şirketimizde farklı katlara billboard kurmak istiyoruz. bu işi plazma televizyonlar kullanarak cozmek istiyoruz ve bunuda üzerinde ethernet portu olan tv lerle yapabileceğimizi düsünüyordum. fakat philips,samsung,sony gibi firmaları aradım yapmak istediğimi anlattım hic birinde boyle bir ürün olmadıgını söylediler. yapmak istediğim şu.. şirket tanıtım filmleri ( tüm formatları var. .swf .avi .divx .mpg .mkv vb..) ni bu televizyonlardan yayınlamak istiyoruz ve bizim düsüncemiz de  localde bir webserver kurup tv den de o web serverı gostermek ve multimedyaları oynatmaktı fakat bunu yapabilen bir tv yokmus yazdıgım firmalarda.. bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek veya baska bir alternatif sunabilecek bir arkadas varmı acaba fikirleriniz önemlidir benim icin. tesekkur ederim hepinize simdiden verdiğiniz cevaplar icin

 
Gönderildi : 30/11/2011 18:43

(@SerdarCakar)
Gönderiler: 95
Estimable Member
 

Çok komplike birşey yapmanıza gerek yok aslında, bu işi switch ler aracılığıyla halledebilirsiniz. Teknoloji marketlerini hayal edin bir sürü tv de aynı anda aynı görüntü akıyordur. İşte bunlar switch sayesinde olur. Yani IPTV gibi bir maliyetin altına girmek çok mantıklı değil gibi.

 
Gönderildi : 30/11/2011 21:24

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4297
Co-Helper
 

Evet ethernet'li böyle bir ürün bulamazsınız. Tavsiyem ses, görüntü sistemleri üzerine çalışan firmalardan hdmi çoklayıcı box araştırmanız. Bir Pc üzerinden bu basit bir media pc'de olabilir görsel yayın yapmaktır. Burada VLC streaming opsiyonu da düşünülebilir. Çoklayıcı konusunda maliyeti belirleyen Tv adeti olur. Tv adedi 2-6 arasında ise bu uzun metrajlı hdmi kablolar ile vga üzerinden de çözülebilir. Bu konuda üst düzey ATI oyun kartları ve Quadro NVS kullanılabilir.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 03/12/2011 14:49

Paylaş: