Forum

BT İş Süreklil...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

BT İş Sürekliliği Taşınma Planı

4 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
857 Görüntüleme
(@TufanNAKKAS)
Gönderiler: 29
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar,

 

Kısa bir süre önce çalıştığım kurumda lokasyon değişikliği yaptık farklı bir bölgeye taşındık. Çok şükür sorunsuz problemsiz taşıma işlemi gerçekleşti. Bununla ilgili iş sürekliliği planı hazırlamam gerekiyor fakat internette örneklerini bulamadım. Elinde olan birileri varsa paylaşabilir mi?  Genelde google da arama yaptığımda taşıma işlemi yapan firmaların reklamları var. Taşıma sürecini ben gelişi güzel bir belgeye yazdım fakat belli bir standartta belgeye aktarmam gerek bu konu hakkında bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

 
Gönderildi : 19/06/2014 16:01

(@cuneytergen)
Gönderiler: 57
Trusted Member
 

MErhaba,

 

iş sürekliliği için internette örnek bulamazsınız çünkü iş sürekliliği firmaların BT den aldığı hizmetlere göre değişiklik gösterir. Sizde istenen taşınma esnasında sistemlerin iş tarafının iş yapış şeklini etkilemeden en uygun şekilde taşınması siz zaten bunu yapmışsınız.

Sizin yapmanız gereken şey , bu sorunsuz taşımayı nasıl yaptığınızı dökümante etmek tabii ki bu döküman aksiyon listesi değil , süreç dökmanı ve içerisinde alınması gereken aksiyonlar.

kolay gelsin.

 
Gönderildi : 04/08/2014 17:23

(@YusufTOKE)
Gönderiler: 120
Estimable Member
 

Merhaba,

Aslında böyle bir belgeye benimde ihtiyacım. Çalıştığım firmada bilgi işlem sorumlusu olarak görev yapıyorum. Kullanıcılara bilgi işlem talimatnamesi gibi ya da buna benzer bir şey hazırlayıp tebliğ tebellüğ ile imza altına almak istiyorum. Bununla ilgili doküman vs. gibi bilgiler ellerinde olan varsa paylaşım olursa çok sevinirim.

Teşekkürler. 

 
Gönderildi : 04/08/2014 18:00

(@cevdetciftci)
Gönderiler: 357
Reputable Member
 

Forumda dosyalar bölümünde Hakan hocanın paylaşımı mevcut kendinize göre uyarlayabilirsiniz.

 
Gönderildi : 04/08/2014 18:33

Paylaş: