Haberler

VMware Lisans Portalı, 30 Nisan 2024’te Broadcom’a Taşınıyor

Broadcom, VMware portföyünü temizlemeye ve lisansları değiştirmeye başladı. Henüz fark etmeyenler için: Nisan 2024 sonunda eski VMware portalı kapatılacak ve yeni bir porta taşınacak. Bu değişim süreciyle ilgili olarak, eski portaldan önemli görünen her şeyi yedeklemenizi tavsiye ediyoruz.

VMware’deki Kaos

Broadcom tarafından yapılan satın alma işleminden bu yana, VMware müşterileri ve ortakları için bir karmaşa haline geldi. Ocak 2024’te lisanslarını artık etkinleştiremiyorlardı çünkü söz konusu OEM portalı çevrimdışıydı. Daha sonra Broadcom harekete geçti ve ürün portföyünde ve lisanslamada müşterileri değişiklik yapmaya zorladı. Eski lisanslara sahip müşteriler ürünlerini VMware portalında yönetebilmek için bağımlı hale geldi.

Broadcom’a geçiş

VMware portalının Broadcom’a geçişi Nisan 2024 sonunda gerçekleşecek. VMware 9 Nisan 2024 tarihinden itibaren “VMware Support Transition to Broadcom (97304)” adlı destek makalesini yayınladı. Broadcom sistemlerine geçiş sürecinin 30 Nisan 2024 Salı günü saat 17:00’de (Pacific Daylight Time) başlayacağını ve göçün 6 Mayıs 2024 Pazartesi tarihinde saat 08:00 (Pacific Daylight Time) civarında sona ereceği belirtiliyor.

30 Nisan ile 6 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında destek talepleri sadece VMware müşteri hizmetleri ekibinden alınabilecek. 30 Nisan’dan itibaren VMware Portalı’nda sınırlı sayıda işlem yapılabilecek ve günün sonunda portal tamamen kapatılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu