Haberler

NICE DCV 90 gün deneme sürümü lisansı şimdi kullanılabilir

Müşterilerinin evde çalışabilmelerine yardımcı olabilmek için, Amazon Web Services (AWS), NICE DCV programının 90 günlük deneme lisansı olan bir versiyonunu yayınladı. Sınırlı süreli olan bu versiyon 31 Mayıs 2020 tarihine kadar indirme ve aktivasyon için kullanılabilir olacak. Bu tarihten sonraki aktivasyonlar da ise 30 günlük deneme lisansı geçerli olacak.

NICE DCV, kullanıcıların yüksek performanslı grafik işlemcilerinin (GPU) olduğu sunucular üzerinde, 3D grafik uygulamalarının çalıştığı uzak masaüstü bilgisayarlarına (remote desktop) yada uygulama oturumlarına (application session) güvenli bir şekilde bağlanmayı sağlayan yüksek performanslı bir uzak görüntüleme protokolüdür.

Müşterilere değişken ağ bağlantıları üzerinden, bulutta ya da veri merkezi üzerinde çalışan uzak masaüstü ve uygulama oturumlarına, herhangi bir cihaz üzerinden güvenli bir şekilde erişebilmelerini sağlar. NICE DCV ve Amazon EC2 ile birlikte, müşteriler EC2 kaynakları üzerinde grafik ağırlıklı uygulamalarını çalıştırabilirler ve daha pahalı son kullanıcı ekipmanları satın almaya gerek duymadan, sonuçları daha basit müşteri ekipmanlarına yansıtabilirler. Müşteriler, geniş çaplı yüksek performanslı işlem (HPC) yükü gerektiren durumlarda, uzak görüntüleme ihtiyacı olarak NICE DCV kullanabilirler. NICE DCV aynı zamanda Amazon Appstream 2.0 ve AWS RoboMaker gibi popüler servisler tarafından da kullanılmaktadır.

NICE DCV uygulamasını Amazon EC2 üzerinde kullanmak için ekstra bir ücret bulunmamaktadır. Sadece iş yükünüzü çalıştırdığınız EC2 kaynaklarınız için ücret ödersiniz.

Bu özel versiyonu indirmek için, linki ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için, NICE DCV web sayfasını inceleyebilirsiniz.

Vakit ayırıp okudunuz için teşekkür ederim. Yazılarıma ondernuray.com ve awstalks.com üzerinden de ulaşabilisiniz.

Referans: https://aws.amazon.com/tr/about-aws/whats-new/2020/04/nice-dcv-with-a-free-90-day-demo-license-is-now-available

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu