Haberler

Logitech Oda Çözümleri, Toplantı Deneyimini Bir Üst Seviyeye Taşıyor

Teknoloji, günümüzde iş hayatının hızla evrimleşmesinin en önemli sebebi olarak öne çıkıyor. Dijital dönüşümünü hızlandıran şirketler de çalışan verimliliğini ve motivasyonunu artırmak için pek çok farklı yöntem denemeye devam ediyor. Sahip olduğu bilgi birikimi ve yıllardır aralıksız sürdürdüğü teknolojik yatırımlarla Logitech, bugün mesafeleri yok eden ve hızlı veri akışını sağlayan birçok yeni teknoloji üretiyor. İş dünyasında hız ve verimliliği artıran video konferans sistemleri artık günümüzde iş yapış şekillerini değiştirmenin yanı sıra çalışan mutluluğunu ve motivasyonunu da pozitif yönde etkiliyor. Logitech’in uygun bütçeli, kurulumu ve kullanılışı pratik video konferans sistemleri ile hem şirketler hem de çalışanları zamandan büyük ölçüde kâr ediyor.

Zoom ve Microsoft Teams için oda çözümleri

Küçük, orta ve büyük ölçekli toplantı odaları için özel olarak tasarlanan Logitech video konferans sistemleri ürünleri, tak çalıştır özelliğiyle hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf sağlıyor. Ürünler ayrıca tüm video konferans yazılımı uygulamaları ve bulut hizmetleriyle birlikte sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Büyük ve orta büyüklükteki odalar için uygun olan Rally ve Rally Plus ürünleri; kullanıcıların Google Hangouts Meet, Microsoft Skype® Kurumsal, Microsoft Teams ve Zoom dahil olmak üzere, USB cihazlarıyla çalışan görüntülü konferans uygulamalarıyla daha iyi toplantılar yapabilmeleri için stüdyo kalitesinde ses, eşsiz ses netliği ve RightSense™ otomasyonu sunuyor. Modüler sesi, detaylıca düşünülmüş kablo yönetimi ve üstün kaliteli kaplamasıyla Rally, orta ve büyük boyuttaki odalara şık bir şekilde entegre oluyor.

Logitech’in küçük toplantı salonları ve küçük toplantı odaları için tasarlanan ConferenceCam ürünü MeetUp, basit ve kompakt bir tasarıma sahip. Üzerinde hoparlör, mikrofon ve yakınlaştırma yapabilen bir kameraya sahip olan MeetUp, ultra geniş lensi ve RightSense yazılımıyla masadaki tüm sandalyeleri çerçeve içerisinde tutabiliyor.

Dokunmatik bir kumandadan daha fazlası

Tek dokunuşla tüm toplantı odalarına kolayca katılmayı sağlayan Tap, dokunmatik ekranıyla toplantı odalarını pratik bir şekilde kontrol etmeye yardımcı oluyor. Logitech Tap ile video konferans odası çözümleri; takvim entegrasyonu, dokunarak katılma ve anlık içerik paylaşma özelliği sunuyor. Google, Microsoft ya da Zoom’un, toplantı odasına göre optimize edilen yazılımlarıyla önceden yapılandırılan Logitech video konferans çözümleriyle entegre bir şekilde çalışan Tap, USB aracılığıyla ilave ekran olarak tüm bilgisayarlara bağlanarak ekip işbirliği, dijital işaretler, oda otomasyonu, çevre denetimi ve dokunmatik denetimin gerekli olduğu diğer iş akışları için pratik bir kullanım sağlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu