Haberler

Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı Türkiye’de

Apple Türkiye için de geçerli olacak oldukça güzel bir adım attı. Şirketin bağımsız onarım sağlayıcısı programı Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkeye geliyor.

Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı Türkiye'ye Geliyor
Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcısı Programı Türkiye’ye Geliyor

Bu gelişme şu anlama geliyor; Apple ürünlerinin resmi parçalar ile çok fazla sayıda kişi ve kuruluş tarafından tamir edilebilmesini sağlayan bağımsız onarım sağlayıcısı programı ile artık ülkemizde de geçerli kılınacak.

Apple’ın konuya ilişkin açıklaması ise şu şekilde;

Apple’ın bağımsız onarım programına katılmanın bir maliyeti yok. Bağımsız onarım programına katılabilmek için işletmelerin onarımları gerçekleştirebilecek Apple sertifikalı bir teknisyene sahip olması gerekmektedir.

Basit sertifikasyon süreci ise ücretsiz olarak sunuluyor. Daha fazla bilgi edinmek ve başvurmak için lütfen bu adresi ziyaret edin.

Koşullara uygun işletmeler; Apple’ın orijinal parçaları, araçları, eğitimleri, onarım kılavuzları ve tanılama bilgilerine AASP’lerle (Apple Yetkili Servis Sağlayıcıları) aynı maliyet karşılığında sahip olacak.”

Yapılan duyuruda ilk aşamada yalnızca ABD için açılan programın, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 200’den fazla ülkeye açılacağı belirtildi. Ayrıca bu süreç ülkemiz için önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Kaynak: appleinsider

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu