Haberler

Grand Theft Auto V Game Pass Oyun Kataloğundan Çıkarıldı

2013’te Rockstar tarafından yayımlanan aksiyon-macera video oyunu Grand Theft Auto serisinin beşinci oyunu yani GTA 5, Xbox oyun katoloğundan 7 Mayıs itibariyle kaldırıldı.

Tüm zamanların en çok satan oyunlarından biri olan ve 6 Milyar dolar gelir elde eden GTA 5, geçtiğimiz Ocak ayında süpriz bir şekilde Xbox Game Pass oyun kataloğuna dahil olmuştu. Xbox Game Pass aylık düşük fiyatlar ile bu oyuna sahip olabiliyorlardı. Microsoft Game Pass aboneliği Xbox ve masaüstü bilgisayar kullanıcıları için 100’den fazla oyunu tek abonelik ile oynama imkanı sunuyor. Bu abonelik ile GTA 5 oyununa sahip kullanıcılar 7 Mayıs itibariyle artık oyuna erişemeyecekler.

Grand Theft Auto 5, Red Dead Redemption 2 ile yer değişirdi

Red Dead Redemption 2 ‘ye yer açılıyor

Red Dead Redemption 2

5 Kasım 2019’da yayımlanan Rockstar’ın diğer bir oyunu olan Red Dead Redemption 2, GTA 5 kadar popüler olmasa da firma tarafından önem verilen güçlü tasarımlara sahip oyundur. Rockstar, bu değişiklik ile western temalı aksiyon-macera oyununu bu karantine günlerinde ön planda tutmaya çalışıyor. Oyunun kısa hikayesi ise bir haydutun hükümet güçlerine karşı, rakip çetelere ve diğer düşmanlarla olan mücadelesini anlatıyor.

İndirimli satın alma süreci

Bugün itibariyle Xbox Game Pass aboneliğinden çıkar çıkmaz sosyal platformlarda ve forumlarda oyunun açılmadığına dair destek ve şikayetler artsa da firma oyuncular için indirimli fiyat sunuyor. GTA 5 mevcut fiyatı ₺193,75 iken bu süreçte ₺119 sınırsız sahip olunabilir. İndirimli erişimin sınırlı süre olabileceğini hatırlatalım.

Red Dead Redemption 2 oynayan oyunculardan yorum yaparak yeni oyuncular için tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.

Yaşar YILMAZER

İnterneti, okumayı, üretmeyi, rakamları seven. Sistem uzmanı ve mali müşavir.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. GTA 5 gibi oyun mu var ya. gerisi hikaye. çok pahalıda değil aslında makul fiyat bence

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu