Haberler

Women in Power

Enerji piyasasının nabzını tutmaya ve sıra dışı bir deneyim yaşamaya hazır mısınız?

IEEE TÜRKİYE PES etkinliği olan ve IEEE İTÜ PES olarak ülkemizde 2.sini düzenleyeceğimiz Women in Power, 16 Mart tarihinde İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi‘nde karşınızda olacak.

Etkinliğimizde; Türkiye ve Dünya enerji piyasasını, farklı yönleri ile ele alacağız. Bununla birlikte enerji sektöründeki lider kadın sayısının artmasına destek olmayı ve kadın-erkek eşitliği ilkelerini vurgulamayı amaçlamaktayız. Hedefimiz; güç ve enerji sektörü hakkında bilgili insanları bir araya getirerek, hem kadın-erkek eşitliğini vurgulamak hem de sektöre dair yerel ve uluslararası gelişmeleri takip etmektir. Gün boyu sürecek olan oturumlar, workshoplar ve fuaye alanı gösterimleri ile sizlere çeşitli konuları deneyimleme fırsatlarını sunmaktayız.

Türkiye ve Dünya’da; güç ve enerji sektörünün geldiği konumu ve gelecek hedeflerini, sektörün ve akademinin ünlü isimlerinden keşfetmenizin ardından fuaye alanında ve workshoplarda deneyimleyebilmek için sizleri 16 Mart tarihinde Women in Power etkinliğimize bekleriz.

Ayrıntılı bilgi:

www.instagram.com/ieeeitu/

www.facebook.com/ituieee/

Kayıt

https://www.eventbrite.co.uk/e/women-in-power-tickets-57852580626

Hakan Uzuner

2002 yılından beri aktif olarak bilişim sektöründe çalışmaktayım. Bu süreç içerisinde özellikle profesyonel olarak Microsoft teknolojileri üzerinde çalıştım. Profesyonel kariyerim içerisinde eğitmenlik, danışmanlık ve yöneticilik yaptım. Özellikle danışmanlık ve eğitmenlik tecrübelerimden kaynaklı pek çok farklı firmanın alt yapısının kurulum, yönetimi ve bakımında bulundum. Aynı zamanda ÇözümPark Bilişim Portalı nın Kurucusu olarak portal üzerinde aktif olarak rol almaktayım. Profesyonel kariyerime ITSTACK Bilgi Sistemlerinde Profesyonel Hizmetler Direktörü olarak devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu