Haberler

Microsoft SwiftKey Yeniden AppStore’a Yüklendi

Microsoft’un mobil klavye yazılımı SwiftKey, geçtiğimiz ay iOS için kullanımdan kaldırılmıştı. Şirket bu kararından geri adım attı ve uygulamayı AppStore’a yeniden yükledi. Detaylar haberimizde.

Microsoft SwiftKey Klavye
Microsoft SwiftKey Klavye

Kaydırma temelli mobil klavye yazılımı Microsoft SwiftKey, Android cihazlarda milyonlarca kişi tarafından tercih ediliyor. iOS işletim sistemine sahip cihazlar için ise özellikleri çok fazla tatmin edici değil. Öyle ki şirket son 1 yılda AppStore’da yer alan yazılımını gelen olumsuz geri bildirimlere rağmen güncellemedi. Ardından da uygulamanın 5 Ekim itibariyle AppStore’dan kaldırılacağını duyurdu. Microsoft SwiftKey’i bu tarihten önce telefonuna indirenlerse kullanmaya devam edebiliyordu.

Microsoft SwiftKey, Apple için bugün itibariyle yeniden indirilebilir durumda. Şirket sözcüsü Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Müşteri geri bildirimlerine dayanarak iOS için SwiftKey App Store’da yeniden listelendi dedi.” sözlerine yer verdi. Fakat uygulamanın halen yeni sürümünün yayınlanmadığını, silinen sürümün markete geri yüklendiğini belirtmek gerek.

Microsoft SwiftKey özellikleri

Akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazlar için kaydırma temelli bir yazma deneyimi sunan Microsoft SwiftKey, onlarca farklı temaya ve özelleştirilebilir tasarım seçeneklerine sahip. Kelime tahmini, hızlı yazma, emoji ve çıkartmalar, otomatik düzeltme gibi birçok özellik bulunan klavye yazma stilinizi benimseyip daha kolay ve hızlı yazmanıza olanak tanıyor.

Kaynak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu