Merhabalar , resim dosyalarımı kes yapıştır işlemiyle taşıyordum daha sonradan dondu bende biranda işlemi kapattım sonra da dosyayı bulamadım . Kurtarma ihtimalım var mı ? Napabilirim bilgisi olan var mı ?
Network folder üzerinden yapmadıysanız kes işlemi stop olduğunda dosyaların konumlarında duruyor olması gerekir. Stop olmadan paste-write işleminde sorun olduysa kaynak neyse oradan recovery uygulamaları ile tarama yapmalısınız. Açıksa Shadowcopy 'lere de bakılabilir.
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
Merhaba,
Eğer işlemleri nas üzerinden yaptıysanız nas cihazı üzerinde geri dönüşüm kutusunu kontrol edebilirsiniz eğer local disk üzerinden dosyaları bulamıyorsanız disk üzerinde fazla bir işlem yapmadan diski söküp başka bir pc üzerinde dosya kurtarma programı dosyalara erişmeyi deneyebilirsiniz önereceğim program ise "active file recovery"
Forum kuralları gereği başlık tamamen büyük harflerden oluşamaz. Lütfen forum kurallarına uygun soru sorunuz.
Teşekkürler.
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
Bu sorunun çözümü yok aslında çünkü milyarlarca insan kes yapıştır yapar, hatta ben son 20 yıldır yapıyorum hiç kaybolmadı ama olur ya sonuçta bu bilgisayar işi o anda bellek tarafında bir sorun olmuş olabilir.
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri