Facebook üzerinde devlete ait bir site uzun zamandır yayında ve ilgili facebook sayfasında ki sadece adında bir alanı değiştirmek istedim. KOnuyla ilgili olarak facebook 1 haftayı geçmiş olmasına rağmen bir türlü site adını değiştirmedi. Herhangi bir nedende belirtmedi. Konuyla ilgili olarak facebook destek sayfalarına da yazılar yazdım ve her seferinde Ceren adında bir yetkilisi yeni tiket açmayın eskisi üzerinden beklemeye devam edin gibi mesajlar gönderiyor. Türkiye'de facebook için kurulu bir ofis varmı bilememekteyim. Bu sorunu veya buna benzer bir sorunu daha önce tecrübe edenlerin bir yol göstermesini rica edeceğim.
Sorunun tek çözümü benim açımdan facebook business sayfasını ziyaret edip oradan kurumsal müşteriyim diye kendilerine tiket açmak oldu. Gördüğüm diğer bir husus ise açtığım tiketlere bazıları cevap veriyorum hallediyorum derken boşu boşuna beni oyaladıkları oldu. Fakat mesajlarımı facebooku İngilizceye çevirip sorumu İngilizce olarak yazdığımda ise yanıt veren facebook çalışanı yabancı oldu ve sorunumu hızlı bir şekilde çözebildiler.
Selam, geri dönüş ve bilgi için teşekkürler. Malum çok bizlik bir konu değil genel üye profili için ama bunuda öğrenmiş olduk.
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************