Merhaba,
Tam bizlik bir oyun [:)]
Kendisi küçük ama istekleri büyük bir şirketin IT yöneticisisiniz. Şirketinizin ihtiyaçları uyarınca yeni teknolojileri istihdam etmeniz ve yönetmeniz gerekiyor. Bitmek bilmeyen hata bildirimleri, ileri derecede teknik problemler ve işinizi yapmanıza engel çıkmazlar sebebiyle bu sefer hiç de kolay olmayacak. Bu oyun elinizi kolunuzu bağlayıp içinizdeki işlemciyi ateşe verecek.
http://itmanager3.intel.com/tr-tr/default.aspx
İyi oyunlar.
Harika bir oyun Hemen Basladım 🙂
Merhabalar Murat,
Yaklaşık iki hafta önce bu siteyi görmüştüm hatta üye olup başlamıştım 🙂 fakat problemlerin giderileceği hakkında bir bildirim yoktu abartısız heryeri inceledim müdahale edememiştik.
Teşekkürler.
Çözemedim ben bu oyunu
sabit diskimin yarısı kayboldu dedi
bende anahtarı üstüne götürdüm notebook patladı :))
Intel kasıyor ciddi anlamda geçen yıl web üzerinden yarışmalarına girmiştim çok zaman alıyordu... Yalnız iyi bir bilgi birikimi elde etmeyi sağlıyor.. onun için tavsiye ederim
[quote user="trkts"]
Çözemedim ben bu oyunu
[/quote]
[:)]
Bende nasıl girdiğimi sonradan bulamadıgım bır yolla girdiğim sistem odasında 2 tane kabinet patlatmayı başardım ama oyuınun amacının patlatmak olmadıgını anladıgımda iş işten çoktan geçmişti [8-|]
Hala oynamaya devam eden var mı?
Beğenmedim bu oyunu IT manage miş:) türk usulü bir teknik servis'i vericeksin web'e oyun diye bak gör nsl ilgi çekiyor:D
çok basıt ben cok sıkıldım acaba sonunda noluyo bılen var mı?
[quote user="trkts"]
Çözemedim ben bu oyunu
[/quote]
O bir yazılım problemi idi 🙂
CD'yi götürmeniz gerekiyor, çok zevkli bir oyun, tavsiye ederim. Zamanı olana...
Çünkü çok iyi bağlıyor.
Tehlikeli bir oyun. Baya bir vakit kaybına sebebiyet veriyor. Ben zor kurtardım kendimi. IT Manager I'den iitibaren bütün seriyi oynadım. IV çıksa onuda bir kaç gün oynar. Sorana oynamadım demem. 🙂 Saygılar...
ben oyunu anlayana kadar birisi sinir kirizi geçirdi 😀
Oyun güzelde arkadaşlar bence gercekten vakit kaybı .