Haberler

Elon Musk: Twitter’ı Satın Alırsam Yönetim Kurulu Üyelerine Maaş Ödenmeyecek

Geçtiğimiz günlerde Tesla ve SpaceX‘in CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ın tamamına talip olması gündeme bomba gibi düşmüştü. Twitter’ı satın alma girişimleri devam eden Musk, bir B planı olduğunu söyleyerek, Twitter için düşündüğü Tasarruf planlarını açıkladı.

Musk, geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük sosyal medya platfromlarından birisi olan Twitter’ın %9.2 hissesini satın almıştı. 14 Nisan’da ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yaptığı bildirimde Twitter’ın tamamı için hisse başına 54,2 dolarlık teklifte bulunmuştu.

Musk, Twitter yönetim kuruluna Twitter hesabından Elvis Presley’in ünlü şarkısı “Love Me Tender” şarkısı ile gönderme yapmıştı.

Twitter Yönetim Kurulu’nun aldığı önlemler Musk’ın satın alma girişimini durduramayacağını ancak alımı daha pahalı hale getirebileceği veya Musk’ı müzakere masasına oturmaya zorlayabileceği ifade edilmekte.

Elon Musk, bugün Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile 3M$ maaş olan Twitter yönetim kuruluna maaş vermeyeceğini ve Twitter‘ın 3M$ tasarruf yapacağını duyurdu.

Musk, bu sözüyle beraber kendisi ile ilgili Tweet atan bir Twitter hissedarına da cevap vermiş oldu. Gary Black isimli yönetici ve hissedar, Twitter yöneticilerine Elon Musk’ın şirketi alması sonrasında işsiz kalabileceklerini söylemişti.

Kaynak: aa.com.tr

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu