Haberler

Microsoft Defender for Endpoint Plan 1 Microsoft 365 E3 ve A3 Lisanslarına Dahil Edildi

Dünya üzerinde Siber Güvenlik stratejileri geliştikçe, uç nokta güvenliğinin önemi de aynı noktada artmaya devam ediyor. Günümüzün kuruluşları, modern ortamın karmaşıklığına daha etkin bir şekilde uyum sağlayan, hibrit çalışma modeline uygun ve nerede olurlarsa olsunlar insanları, cihazları, uygulamaları ve verileri koruyan yeni bir güvenlik modeline ihtiyaç duyuyor. Defender for Endpoint P1 tarafından sunulan güçlü bir EPP temeli, hem XDR hem de Sıfır Güven stratejisinin temel bir bileşeni olarak M365 Paketleri arasındaydı.

14 Ocaktan itibaren Microsoft E3 ve A3 lisanslarına dahil edilerek kullanım oranını arttırmayı hedefleyen Microsoft, bir çok kullanıcının bütünleşik bir güvenlik çözümü varken başkasına bakmalı mıyım? sorusunu da akıllara getirmiş oldu.

Tüm E3/A3 müşterileri Windows,Macos Android ve IOS için dağıtımları için kullanabilir haldeler.

Defender For Endpoint 1 neleri içeriyor?

  • Next-generation antimalware : Fidye yazılımlarını, bilinen ve bilinmeyen kötü amaçlı yazılımları ve diğer tehditleri yollarında durdurmaya yardımcı olan yerleşik yapay zekaya sahip bulut tabanlı yeni nesil kötü amaçlı yazılımdan koruma yazılımı.
  • Attack surface reduction capabilities : Cihazı sıkılaştıran, sıfır günü engelleyen ve uç noktadaki erişim ve davranışlar üzerinde ayrıntılı kontrol sunan yüzey azaltma yetenekleri
  • Device based conditional access : Ek bir veri koruma ve ihlal önleme katmanı sunan ve Sıfır Güven yaklaşımı sağlayan cihaz tabanlı koşullu erişim

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu