Forum
Merhaba yeni tasarım hayırlı olsun arayüz güzel olmuş , kendimi bildim bileli aşina olduğum çözümpark bulamayınca kısa süreli şok geçirmedim değil hatta birkaç defa yanlış mı yazıyorum diye girip çıktım 😀
🤣 alışkanlıklar birden değişmez ama güzel bir tanımlama olmuş. Yeni sitemiz herkese daha kolay güzel gelecek. Teşekkürler.
Cahit YOLAÇAN
vExpert - vExpert NSX - CCNA- MCSE - CEH
https://www.vmwaretv.com
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
Evet farklı olmuş alışmışız eski Classic tasarımına ama alışırız zamanla bunada 🙂
O değilde ASP'den PHP'ye geçmeleri iyi olmuş.
Forever Linux System 🙂
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.
Yeni format hepimize hayirli olsun, daha cok bilgi paylasmamiza vesile olsun insallah.
Probleminiz çözüldüğünde sonucu burada paylaşırsanız,
sizin ile aynı problemi yaşayanlar için yardım etmiş olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise "çözüldü" olarak işaretlerseniz
diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
Merhaba,
Alismak zaman alacak ama degisiklik guzeldir.
Iyi calismalar
Daha modern bir tasarım olmuş , göze daha çok hoş geliyor emeği geçen herkese teşekkürler.
Çok güzel ve dinamik olmuş gerçekten. Herkesin eline sağlık
Oracle ACE Associate - Türkiye Hayat & Emeklilik
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
windows 98 update windows 10 🙂
Eskisine göre devrim niteliğinde olduğu bir gerçek 🙂 Hayırlı olması dileğiyle.
Gerçekten ben de başka bir yere geldim sandım. 1-2 kez adres çubuğunu kontrol ettim. 🙂
Gayet başarılı bir geçiş olmuş. Ellerine sağlık herkesin.
Emeği geçenlere teşekkürler. Epey uğraşıldı ve özelleştirildi dahi özelleştirilmeye devam ediyor 🙂
Yapanların ellerine sağlık. Yıllardır istenen yapılamayan gerçek olmuş. Ufak tefek iyileştirmelerden sonra fevkalade olur.
Yeni sitenin hayırlı olmasını dilerim. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. 😀
Yeni tasarımda emeği geçenlerin ellerine sağlık. 👍
Bende alışamadım desem dövmezsiniz herhalde.:) Eski yapı artık çağ gerisinde kalmıştı değişim anlaşılır birşey. Arka planda yırtınanlar biliyor o tip eski yapıların derdini. 🙂
Kurumsal renkler uygulamak lazım ama bence de yorucu. Beyaz-yeşil dağılımı çok göze batıyor okunabilirlik düşük. Blog, makale bölümü çok güzel ama forum için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. mesela tv.cozumpark.com la 🙂 kıyaslayınca mevcut çok yorucu, göze batıyor. Zoom out yapıp kullanıyorum. Mobile tarafta responsive gayet iyi çalışıyor.
Merhaba
Daha da modern bir görünüm olmuş, emeği geçenlere teşekkür ederim.
Küçük bir öneri:
Sağ tarafta bulunan "SON YAZILANLAR" başlığına
" https://www.cozumpark.com/community/recent/ "
bağlantısı eklenmesi mümkün olur mu?
iyi çalışmalar
"Aktif Konular" ı göremedim! İlk tıkladığım linkdi 🙂
"Son Yazılar" diye bir kısım varmış. Buldum galiba.