Bildirimler
Hepsini Temizle

Mesaj sorunu  

  RSS
Samil Altundal
(@SamilAltundal)
Üye

Merhaba,


 


Mesaj atıyorum foruma, bazen gözükmüyor foruma giriş çıkış yapıyorum gözüküyor, mesajıma cevab geliyor veya ben atıyorum F5 ile görüyorum sonra geldiğimde mesajım yok silinme değil, belirli bir süre sonra geliyorum mesajım orda, bir türlü anlam veremedim bazende hata verip mesajım gitmiyor, iki farklı sayfada mesajlar farklı görünüyor, garip garip sorunlar geçmişi silip bir kaç denedim ama olmadı.


 


>Misal bu mesajım önce göründü giriş çıkış yaptım gözükmedi


XP SP3


IE8

Alıntı
Gönderildi : 25/02/2009 02:03
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Merhaba ;

kullandığınız browser ın cache ini temizleyip tekrar denermisiniz lütfen.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 25/02/2009 02:50
Rafet S. AYATA
(@rafets-ayata)
Saygın Üye Forum Yöneticisi

Merhaba,


Bu sorun IE8 'den kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle kararlı sürüm olan IE7 kullanmanızı tavsiye ederim.

CevapAlıntı
Gönderildi : 25/02/2009 03:23
Samil Altundal
(@SamilAltundal)
Üye

Teşekkürler...

CevapAlıntı
Gönderildi : 25/02/2009 13:37
Rafet S. AYATA
(@rafets-ayata)
Saygın Üye Forum Yöneticisi

Merhaba,


Sorununuzun çözüm yolunu bildirmenizi rica ediyorum ki daha sonra bu sorunu yaşayan arkadaşlar tekrar tekrar aynı soruyu sormasın.

CevapAlıntı
Gönderildi : 25/02/2009 14:31
Samil Altundal
(@SamilAltundal)
Üye

Tabiki, bu işlemi akşam yapacağım için askıda kaldı, akşam en kısa zamanda sonucu bildireceğim.


 


 

CevapAlıntı
Gönderildi : 25/02/2009 18:41
Samil Altundal
(@SamilAltundal)
Üye

Merhaba;


 


Birçok özelliğini kullandığım için kaldırmak istemedim yeni gelen sürümde uyumluluk ayarları var o ayarlar içinden ''tüm web sayfalarını uyumluluk modunda göster'' özelliğini aktif ederseniz sorun ortadan kalkıyor, veya en azından bende o ayar ile düzeldi.


 


 

CevapAlıntı
Gönderildi : 03/03/2009 01:23
Rafet S. AYATA
(@rafets-ayata)
Saygın Üye Forum Yöneticisi

Geçmiş olsun. Geri bildirim için teşekkür ederiz.

CevapAlıntı
Gönderildi : 03/03/2009 02:04
Paylaş: