Haberler

Google, Google Fotoğrafların Önemli Bir Özelliğini Yanlışlıkla Kaldırdı

Google Foto kullanıcıları, uygulamanın en sık kullanılan özelliklerinden birinin şu anda kullanılamıyor olduğunu söylüyor. Aynı anda birden fazla fotoğraf seçerken hata devreye giriyor,neyse ki etkilenen herkes için bir geçici çözüm var gibi görünüyor.

Resimleri paylaşırken, bir kerede birlikte gönderilecek birden fazla görüntü seçmek yaygındır. Google Foto uygulaması bunu çok kolaylaştırıyor: parmağınızı ilk küçük resim üzerinde basılı tutun ve sonra paylaşmak istediğiniz en son görüntüye gelene kadar parmağınızı galeri boyunca sürükleyin. Bu işlem, ilk ve son fotoğraf arasındaki tüm görüntüleri seçer ve bunları bir onay işaretiyle seçmenizi sağlar.

Bazı kullanıcılar, uygulamalarını 4.32.0 sürümünden 4.32.1’e güncellediklerinden beri bu özelliğin ortadan kalktığını ve her görüntüyü ayrı ayrı seçmeye zorlandıklarını bildirdi. Yalnızca birkaç fotoğraf seçerken bu durum sorun olmayabilir ancak daha büyük sayıda fotoğraf seçimlerinde kullanımı zorlaştırmaktadır.

Alternatif olarak, çoklu seçim işlevini Google Foto’nun eski bir sürümüne geri döndürerek yükleyebilirsiniz. Uygulamanın önceki sürümlerini indirebilir ve bunları cihazınıza yükleyebilirsiniz, bunun yerine resmi bir güncelleme beklenmesi önerilmektedir.

Kaynak

Link

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu