Forum

Sharepoint 2012 Onl...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Sharepoint 2012 Online Hk.

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
346 Görüntüleme
(@DoganYetiskin)
Gönderiler: 171
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

arkadaşalar ben sharepoint ortamına yeni başladım, netten araştırdığıma göre sharepoint online daah cazip ve daha güzel diyorlar. sizin görüşünüz nedir. Sharepoimnt online üzerinde neler yapılabilir? bir proje yapıp test etme şansımız var mıdır? aylık fiyat olarak ödeme yapmak mantıklı mıdır.? projeyi yapınca kullanıcı bağlantı problemleri yaşanabirimi? bana online kullanan yada bilen arkadaşlar açıklayabilir mi ?

 
Gönderildi : 20/03/2014 12:46

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
 

Merhaba, Sharepoint online enterprise lisansı yani yüksek lisans modeli ile satın almanız halinizde 14 lira civarında kişi başı bir rakama gelir aylık. Bağlantı sorunu yaşamazsınız bu konuda çok stabil bir yapı. Kullanıcı sayınıza yapmak istediğinize göre, değişen bir durum bu. O yüzden neler yapmak istediğinizi bilmemiz gerekiyor. Kurum içinde yaptığınız şeylerin %90 dan fazlasını online üzerinde de yapabiliyorsunuz. Ancak bazen o %10 içinde öyle bir talep olabilir ki bu sizi zora sokabilir.1 aylık deneme sürümü kullanımı alabiliyorsunuz. Daha rahat görme şansınız olacaktır.

 
Gönderildi : 20/03/2014 14:23

(@DoganYetiskin)
Gönderiler: 171
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Sharepoint Online hesabı aldık, Yammer ile birlikte, site ayarlarında yammer aktif ettik ve yemmar üst tarafta menüde çıktı ama tıkladığımız zaman yammer sayfasına yönlendiriyor. kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum ama kabul etmiyor. sistem nasıl oluyor ?

 
Gönderildi : 20/03/2014 19:16

Paylaş: