Haberler

Elon Musk’a İlk Darbe: General Motors Twitter Reklamlarını Durdurdu

Elon Musk’ın Twitter’ı 44 milyar dolara satın almasının yankıları devam ediyor. Twitter’da yaşanan patron değişiminin gündemi meşgul ettiği bu günlerde bir haber de General Motors’dan geldi. Elon Musk’ın sahip olduğu Tesla’nın rakibi General Motors, Twitter reklamlarını bir süreliğine durdurduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde.

Elon Musk - Twitter görseli

Satın alma süreci yılan hikayesine dönen Twitter’ın satışının ardından da hareketlilik devam ediyor. Satın alma anlaşması için gittiği Twitter binasına elinde lavoboyla giren ve köklü bir temizliğin sinyalini veren Elon Musk, ilk günün ardından şirkette üst mevkilerde bulunan çalışanları işten çıkararak gündem olmuştu. Twitter’da gündem yaratan bir olay da dün yaşandı. Kuş artık özgür tweeti paylaşan Musk’a Avrupa Birliği Komisyonu üyesi Thiery Breton “Avrupa’da kuşlar bizim kurallarımıza göre uçar” yanıtını verdi.

General Motors Twitter reklamlarını bir süreliğine durdurduğunu açıkladı

Elon Musk’a ait bir şirket olan Tesla ile ciddi bir rekabet halinde olan General Motors, bugün yaptığı açıklama ile Twitter’da yer alan reklamlarını bir süreliğine askıya aldığını duyurdu. Twitter’da yaşananların önemli bir değişiklik olduğunu belirten şirket, Twitter ile etkileşim içinde olduklarını ve yeni yönetimin güdeceği politikanın reklamlarla ilgili kararlarını belirleyeceğini açıkladı. Şirket, Twitter’da müşteri ile etkileşim halinde olmaya devam edeceklerini belirtti. General Motors’dan e-posta yoluyla duyurulan açıklama şu şekilde;

“Yeni bir mülkiyet altındaki platformun yönünü anlamak için Twitter ile bağlantı kuruyoruz. Normal iş akışımızda olduğu gibi bir medya platformunda yaşanan önemli bir değişiklikle, ücretli reklamlarımızı geçici olarak durdurduk. Twitter’daki müşteri hizmetleri etkileşimlerimiz devam edecek.”

Elon Musk sonrası Twitter’da yaşanan hareketlilik bir süre daha gündemi meşgul edecek gibi görünüyor. Siz de konu ile ilgili fikirlerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Özür dilerim, ancak bir delinin amacı ne olabilir? Bunu kim nerden ve nasıl bilebilir? Zaman bence tüm çılgınlıkları gösterecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu