Haberler

Samsung, 26 Nisan’da Katlanabilir Akıllı Telefonunu Yaklaşık 2.000 ABD Doları Fiyatla Piyasaya Sürecek

Akıllı telefon teknolojisinde gerçek gelişmeler olmadığı göz önüne alındığında – pazar son zamanlarda zaten mevcut olan özelliklerdeki marjinal gelişmelerle karakterize edildi – üreticiler katlanır ekranlı bir cihaz üretmek ve açmak için birbirlerine karşı yarışmaya başladılar.

Bununla birlikte, hem uzmanların hem de daha geniş halkın ilgisini çeken şey, bu gelişmelerin herhangi bir gerçek dünya yararı sağlayıp sağlamadığı ya da sadece satışları artırmak için tasarlanmış gösterişli bir pazarlama oyununu temsil edip etmediğidir.

Bununla birlikte, Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Fold ünitesini 16 Nisan 2019’da Londra’da gerçekleşen bir medya önizleme etkinliğinde tanıttı ve hem şüpheciliği hem de katılımcılardan gelen coşkuyu korudu.

Samsung’a göre, kişilerin telefonlarını çevrimiçi görüntü ve video izlemek gibi verilere aç görevler için kullanma isteği, daha büyük bir ekran sunan bir cihaza gereksinim duyuyor ancak yine de bir cebe kolayca sığabiliyor.


Yeni Samsung Galaxy Fold, temiz bir işlevsellik ve daha büyük bir ekran sunuyor, ancak tüketiciler arasında yeterince ilgi ortaya çıkarmak için yeterli olacak mı?

Galaxy Fold, paneller mıknatıslar tarafından bir arada tutulduklarında, genişlikleri 6,3 santimetre genişliğinde ve 16 santimetre uzunluğundadır. Açıldığında, ekran 18.5 santimetrelik görsellik sunar; bu, çift üzerinden insanlara iki cihaz satın almak için zor kazanılan paralarını bombalama hakkında hitap edebilir – bir akıllı telefon ve bir tablet.

Ekranın orta kısmında hafif bir kırışıklık olsa da, neredeyse hiç farkedilmiyor ve Samsung, 200.000 defaya kadar açılıp kapanmaya dayanabileceğini vaat ediyor.

Ana ekrana ek olarak, ön panelde de, hareket halindeyken telefonu kullanırken avantajlı olabilecek bir ekranı daha var – özellikle Fold’un bir uygulamayı çalıştırırken ekranlar arasında daha fazla veya daha az kesintisiz geçiş yapabilme yeteneği göz önüne alındığında.

Son olarak, az değil, aynı zamanda yeni ünitede altı adet kamera (arkada üç, ikinci ekranın yanındaki kapakta ve iki iç kamera), bir parmak izi tarayıcı ve kablosuz olarak şarj etmek için yeterince güçlü iki pil bulunuyor.


Özellikler genel olarak oldukça etkileyici olsa da, temelde bir çekim özelliğine ve yüksek fiyat etiketine sahip bir mobil cihazın halihazırda kalabalık olan pazarda hayatta kalabilmesi mümkün değil.

Kaynak : www.technology.org

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu