Haberler

Tolly Test Raporu: CloudEngine S Serisi Kampüs Anahtarı, Endüstrideki Anahtarlama Kapasitesinden 6 Kat Daha Fazla Kapasiteye Sahip

Kampüs ağınız bu sorunlardan muzdarip mi?

• Aşırı servis veri paketi kaybı

• Uzun süreli ağ gecikmeleri ve yavaş yanıt süresi

• Tespit edilemeyen ağ arızaları

Haziran 2019’da Huawei, yepyeni CloudEngine S serisi kampüs anahtarlarını piyasaya sürdü.

Ürün lansmanında:

• Endüstri lideri analistler ve Huawei uzmanları, kampüs ağlarının karşılaştığı zorlukları tartıştılar.

• Endüstri liderleri ve uzmanlar, Wi-Fi 6 çağında hızlı dijital dönüşümü başarmak için şirketlerin hangi türde kampüs anahtarına ihtiyaç duyduklarına ilişkin görüşlerini paylaştılar.

• Huawei’nin sorumlu teknik uzmanları, kampüs anahtarları için otomatik, akıllı bir İşletim ve Bakım (O&M) sistemini tanıttılar.

Ürünün tanıtım lansman videosuna aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz

https://e.huawei.com/topic/campus-switch-launch2019/en/index.html

Her şeyin bağlı olduğu bu çağda şirketler, ultra yüksek kapasiteli ve optimum yönlendirme hızına sahip anahtarlara ihtiyaç duymaktadır. Güvenilir test kuruluşu Tolly Group; Huawei CloudEngine S12700E’nin ultra hızlı, akıllı ve açık olan yeni bir kampüs ağı inşa etmeye yardımcı olmada yeterli olan 57,6 Tbit/sn’lik toplam bir şasi anahtarlama kapasitesi olduğunu onaylamıştır.

Test raporuna ise aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz

https://e.huawei.com/tr/products/enterprise-networking/switches/campus-switches/s12700e

Hakan Uzuner

2002 yılından beri aktif olarak bilişim sektöründe çalışmaktayım. Bu süreç içerisinde özellikle profesyonel olarak Microsoft teknolojileri üzerinde çalıştım. Profesyonel kariyerim içerisinde eğitmenlik, danışmanlık ve yöneticilik yaptım. Özellikle danışmanlık ve eğitmenlik tecrübelerimden kaynaklı pek çok farklı firmanın alt yapısının kurulum, yönetimi ve bakımında bulundum. Aynı zamanda ÇözümPark Bilişim Portalı nın Kurucusu olarak portal üzerinde aktif olarak rol almaktayım. Profesyonel kariyerime ITSTACK Bilgi Sistemlerinde Profesyonel Hizmetler Direktörü olarak devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu