Haberler

Tech Data Netapp’ın Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu

Tech Data Türkiye, yaptığı bir açıklamayla NetApp tarafından Türkiye’deki tek yetkili distribütör olarak atandığını duyurdu. Yapılan iş birliği anlaşması çerçevesinde 1 Mayıs 2019 tarihinden itibaren NetApp’ın Türkiye’deki tüm ürün ve çözümlerinin satışının yanı sıra satış öncesi ve sonrası destek hizmetlerinden Tech Data Türkiye sorumlu olacak.   NetApp distribütörlerinin ve iş ortaklarının EMEA bölgesindeki rollerini güçlendirmeye yönelik bir stratejinin parçası olan bu iş birliği, Türkiye’deki NetApp müşterilerinin hibrit bulut çağına yönelik en iyi çözümlere erişebilmelerini ve dünya standartlarında hizmet alabilmelerini sağlayacak.  

Tech Data Türkiye Genel Müdürü Hakkı Eren, “Satış, teknik destek, lojistik, pazarlama desteği ve hizmetlerini içeren bu kapsamlı kanal yaklaşımı sayesinde Tech data olarak iş ortaklarımızın hibrit bulut veri hizmetleri gibi gelecek vaat eden pazar segmentlerinde büyümeye devam etmelerini sağlayacağız” dedi. Tech Data’nın NetApp’ın Türkiye’deki büyümesini sürdürmesine büyük katkıda bulunacağının altını çizen Eren sözlerine şöyle devam etti: “NetApp’ın iş ortaklarının ve müşterilerinin, işlerini sınıfının en iyi teknolojilerle büyütebilmeleri konusunda yardımcı olacağız.   NetApp ile birlikte, işletmelerin başarıya ulaşmalarını sağlayacak kârlı ve öngörülebilir ortam sağlarken, müşterilerimize sunacağımız uçtan uca NetApp ürünleri ve çözümleri ile hibrit ve çoklu bulut olanakları sayesinde büyümeye devam edeceğiz.”

NetApp İş Ortakları ve Kanaldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kristian Kerr ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: Türkiye’deki tek yetkili distribütör olarak Tech Data’yı atamamızda geçmişten gelen başarılı iş ortaklığımız ve Tech Data’nın Türkiye pazarındaki uzmanlığı büyük rol oynadı. NetApp’ın Türkiye’deki stratejisi açısından kanal yapısını güçlendirmek büyük önem taşıyor. NetApp ürün ve çözümlerinin Türkiye’de dağıtımında uzun yıllardır liderliğini koruyan Tech Data, kanal iş ortaklarımıza ve son kullanıcılara çok kapsamlı katma değerli hizmetler sunmaya devam ediyor.  İşletmelerin başarıya ulaşmalarını sağlayacak kârlı ve tahmin edilebilir ortam sağlamaya ve NetApp hibrit bulut çözümleriyle Tech Data ile birlikte büyümemizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

Hakan Uzuner

2002 yılından beri aktif olarak bilişim sektöründe çalışmaktayım. Bu süreç içerisinde özellikle profesyonel olarak Microsoft teknolojileri üzerinde çalıştım. Profesyonel kariyerim içerisinde eğitmenlik, danışmanlık ve yöneticilik yaptım. Özellikle danışmanlık ve eğitmenlik tecrübelerimden kaynaklı pek çok farklı firmanın alt yapısının kurulum, yönetimi ve bakımında bulundum. Aynı zamanda ÇözümPark Bilişim Portalı nın Kurucusu olarak portal üzerinde aktif olarak rol almaktayım. Profesyonel kariyerime ITSTACK Bilgi Sistemlerinde Profesyonel Hizmetler Direktörü olarak devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu