Haberler

iPhone 14’te Yaşanan Kamera Problemi Sonunda Gideriliyor!

Apple’ın son teknoloji ürünlerinden iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max’te yaşanan yazılımsal kamera sorunu sonunda giderileceği açıklandı.

Apple, son gerçekleştirdiği etkinlikten sonra büyük bir istek ile birlikte iPhone 14 modellerini bütün Dünya’ya sunmuştu. İnsanların çok fazla merak ve dikkat ettiği 14 modeli, benzersiz özellikleriyle gelerek herkeste büyük bir etki yarattı. Bu ay içerisinde açıklanan sistem duyurularından sonra 14 Pro ve 14 Pro Max’te beklenmeyen bir kamera sorunu yaşanılmaya başlandı. Şirket konu hakkında çalışmalar yaptığını ve kolaylıkla giderebileceklerini açıkladı. İşte haberle ilgili detaylar…

iPhone ailesinin en üst modelleri olan 14 modelleri, kamera tarafından beklenilmeyen bir problemle karşılaştı. Problemde görülen sorun, üçüncü taraf kamera uygulamaları açıkken lens kısmının titremeye başlaması ve garip bir ses çıkarması yönünde olduğu görülüyor. Kullanıcılar bu durumun donanımsal olduğunu düşünseler de şirketin yaptığı açıklamalarda sorunun yazılımsal olduğu söylendi.

Apple, iPhone 14 Kamera Sorununu Kabul Etti!

Apple, kamera probleminin yakın zamanda getirilecek olan iOS16.0.2 yazılımsal güncellemesi sayesinde kolaylıkla giderileceği söyleniyor. Sistem kullanıcıları için büyük bir problem yaşatan durum adına kullanıcıların çoğunluğu cihazlarını iade ederken, çoğunluğu da güncellemeyi bekleyeceğini söyledi.

Şirket tarafından gelen güncellemelerde Apple, problemi kabul ederek bir an önce çalışmaya başladıklarını söyledi. Kullanıcılarının rahatsızlık yaşadığı problem ise sosyal medya tarafında şu an popüler olarak konuşulan olaylardan bir tanesi.   

Apple, son yaptığı duyuruyla birlikte ürünlerini abonelik sistemiyle açıklayacağını da duyurmuştu. Daha pratik ve kolay bir kullanım sağlamak isteyen marka, belirli aşamalara ulaşan her kullanıcısı için aylık ödemeli sistem sağlayacak. Böylelikle kullanıcılarda daha ucuz fiyata Apple ürünlerinden faydalanabilecekler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu