Haberler

Huawei Türkiye Genel Müdürü Jing Li’den Türkiye Açıklaması

Huawei Türkiye 9 Nisan’da online olarak gerçekleştirdiği İş Ortakları Konferansı’nda iş ortakları ve tedarikçilerle bir araya geldi. Huawei Türkiye Genel Müdürü Jing Li açılış konuşmasında tüm iş ortaklarına teşekkür ederek, sağlıklı bir işbirliği ekosistemi oluşturmanın önemini vurguladı.

Huawei Türkiye Genel Müdürü Jing Li: Türkiye ile büyüyor ve birlikte değer yaratıyoruz
Huawei Türkiye Genel Müdürü Jing Li: Türkiye ile büyüyor ve birlikte değer yaratıyoruz

Şirketin Türkiye yöneticileri katılımcılarla görüşlerini paylaşarak, aynı zamanda katılımcıların sorularını yanıtladı. Huawei Türkiye Genel Müdürü Jing Li etkinliğin açılışında; “Huawei birçok zorlukla karşı karşıya kaldığı 2020’de de büyümesini sürdürdü. Huawei’in 2020 satış geliri 136,7 milyar dolara ulaşırken, şirket yıllık bazda %3,8 oranında büyüdü. Bu büyümeyi Türkiye’de de başarıyla sürdürdü. Huawei’in başarısı sadece çalışanların çabalarına değil, iş ortaklarının büyük desteğine de bağlıdır.” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Jing Li Huawei’nin üretim stratejisine uygun tanımlar yaparak Türkiye üzerinde yapacakları yatırımlar hakkında;

Gelecekte de Türkiye’ye yatırım yapmaya ve BT sektörüne katkı sağlamaya devam edeceğiz. İş ortaklarımızın sağlıklı bir işbirliği ekosistemi oluşturmak için Huawei ile birlikte çalışmaya devam etmesini arzu ediyoruz. Huawei, iş ortaklarının dijital platform ve araçlarla proje yönetimi yeteneklerini geliştirmelerine, operasyonel verimliliklerini artırmalarına ve iş süreçlerini basitleştirmelerine destek olmaya devam edecek. İş ortaklarımızla birlikte yeni iş alanlarını genişletecek ve yeni işbirliği modelleri geliştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Diğer yöneticiler de Türkiye Ar-Ge Merkezi’nin 700 mühendis ve araştırmacısıyla aktif olarak yazılım ve farklı BT çözümleri ürettiğinin altını çizdi. Ayrıca şirket sözcüleri Ar-Ge merkezinin kalifiye işgücünü büyüterek, uzmanlığını üniversiteler ve teknoloji şirketleriyle paylaşarak ülkedeki bilişim ekosistemine katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu