Haberler

Cloudflare, Email Güvenliği ve Veri Güvenliği Araçlarını Duyurdu!

Daha iyi bir İnternet oluşturmaya yardımcı olan güvenlik, performans ve güvenilirlik şirketi Cloudflare, Inc. (NYSE: NET) bugün, çalışanları  kimlik avı saldırılarından korumak, hassas verilerin e-posta yoluyla dışarı sızmasını önlemek ve işletmelerin hizmetlerini hızlandırmasına ve basitleştirmesine yardımcı olmak için herhangi bir e-posta sağlayıcısıyla uyumlu birkaç yeni Zero Trust e-posta güvenlik çözümünü duyurdu. Cloudflare, Zero Trust platformuyla derinlemesine entegre olan kimlik avı ve kötü amaçlı yazılım korumasını kuruluşlara sunarak bir kuruluşun tüm uygulamalarını ve verilerini güvence altına almaya yardımcı oluyor.

Cloudflare’in kurucu ortağı ve CEO’su Matthew Prince, “Tüm siber saldırıların büyük bir kısmının kimlik avı ile başladığı göz önüne alındığında, e-postayı güvence altına almadan eksiksiz bir Sıfır Güven çözümüne sahip olamazsınız” dedi. “2022 yılında Cloudflare Area 1, neredeyse 2,3 milyar istenmeyen mesajı tespit etti ve müşteri gelen kutularından uzak tuttu. Bugün, Cloudflare Area 1 e-posta güvenliğini ve Zero Trust platformumuzu bir araya getiren ilk derinlemesine entegre çözüm setiyle, pazarda son on yıldır yeterince yatırım yapılmayan bir boşluğu dolduruyoruz.”

E-posta, işletmelerin her gün kullandığı en yaygın ve aynı zamanda en çok istismar edilen araçlardan biridir. FBI’ın en son İnternet Suç Raporu, kötü niyetli kimlik avı kampanyalarının bir alt kümesi olan iş e-postalarının ele geçirilmesi ve e-posta hesaplarının ele geçirilmesinin en maliyetli olduğunu ve ABD’deki işletmelerin yaklaşık 2,4 milyar dolar kaybettiğini gösteriyor. Bunun da ötesinde, e-posta aynı zamanda işletmeler için güvenliği en zor araçlardan biridir. Artık Cloudflare’in Zero Trust SASE platformu ile müşteriler, mevcut güvenlik uygulamaları ile derinlemesine entegre olan ve herhangi bir e-posta sağlayıcısıyla çalışan kapsamlı e-posta güvenliği ve veri koruma araçlarını hızlı ve kolay bir şekilde dağıtabilecekler.

Cloudflare One, Cloudflare’in 100’den fazla ülkede 275’ten fazla şehri kapsayan küresel ağına yerel olarak yerleştirilmiş kapsamlı bir Sıfır Güven SASE platformu sağlar. Bu derinlemesine entegre yaklaşım, e-posta sağlayıcılarını değiştirmeye gerek kalmadan sadece birkaç tıklamayla basit bir dağıtım olarak hizmet vermeye başlıyor.

Cloudflare Area 1’in yeni çözümleri ile işletmeler şunları yapabilecek:

E-postalardaki şüpheli bağlantıları veya ekleri otomatik olarak izole edin: Bağlantı İzolasyonu ile, bir çalışan e-postadaki bir bağlantıya tıklarsa, Cloudflare’in sektör lideri Uzak Tarayıcı İzolasyonu teknolojisi kullanılarak otomatik olarak açılacaktır. Potansiyel olarak riskli bağlantıların, indirmelerin veya diğer sıfır gün saldırılarının kullanıcının bilgisayarını ve daha geniş kurumsal ağı etkilemesini engeller.

Veri sızıntısını belirleyin ve durdurun: Kurumlarda bulut tabanlı e-posta hizmetlerinin hızla kullanılmasıyla birlikte, artık müşterinin tesislerinin dışında bulunan hassas veri miktarı önemli ölçüde artmıştır. Cloudflare’in Veri Kaybını Önleme ve Area 1 özelliklerini birleştiren işletmeler, hassas veya korunan içeriği eklenmeden ve gönderilmeden önce taramak ve engellemek için belirli ilkeler oluşturabilir.

Yeni Microsoft 365 etki alanlarını dakikalar içinde ekleyin: Artık Microsoft API aracılığıyla Microsoft 365 etki alanları için Cloudflare Area 1’i dağıtmak çok basit. Bu, tek bir BT yöneticisinin tüm çözümü tamamen dağıtabileceği ve eski sağlayıcılar gibi günler değil dakikalar içinde çalıştırabileceği anlamına geliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu