Forum
Merhaba Arkadaşlar Sistemimizde Hyper V cluster mevcut 2 node var.Node 1 restart edildiğinde belli bir süre sonra node 2 üzerindeki RDP servisi hang oluyor ve servis restart edilemiyor.Bununla birlikte node 2 üzerinde bulunan tüm VM'lerde hang oluyor. Node 2 restart edildikten sonra sistem tekrar stabil çalışmasına dönüyor. Ama Node 2 restart edildiğinde node 1 de böyle bir sıkıntı olmuyor.böyle bir durum yaşayan yada çözümünü bilen arkadaşlar var ise yardım rica ediyorum.
Merhaba,
Bu durum yenimi oluştu daha önce var mıydı? Cluster storage volume alanında bir değişiklik v.s. yaptınız mı?
1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.
Yapıda herhangi bir değişiklik yapılmadı test reboot undan sonra böyle olduğunu farkettik.
Merhaba,
Eksik bir yapılandırma olmalı http://tv.cozumpark.com/arama-sonuclari.aspx buradaki kaynaklara göre cluster yapınızı gözden geçirmenizde yarar var.
1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.
Tekrar Bakacağım Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim.
Saygılarımla.