Haberler

Google Mesajlar Uygulamasına Profil Oluşturma Özelliği Geliyor

Android ve WearOS için geliştirilen Google Mesajlar uygulaması, geçtiğimiz ay bir dizi yenilikle güncellendi. Google, uygulama için şimdi de profil oluşturma özelliğini test ediyor. Android kullanıcıları mesajlaşma uygulamasında kişisel profillerini oluşturabilecek, görünürlüğünü özelleştirebilecek ve profillerini farklı kişilerle paylaşabilecek. Google Mesajlar profil oluşturma özelliğine ilişkin detaylar haberimizde.

Google Mesajlar

Google Mesajlar uygulaması, 2022’nin son günlerinde yapılan bir güncelleme ile yeni özellikler kazandı. Uygulamanın tasarımında Material You konseptine geçilirken daha önce 21 kişinin altındaki gruplarla kısıtlanan uçtan uca şifreleme 100 kişilik gruplar için genişletildi. Ayrıca dikey fotoğraf gösterimi, yeni emoji paketleri ve sesli mesajları yazıya çevirme gibi özellikler de Google Mesajlar’a eklendi. Güncelleme ile ilgili detaylara erişmek için Google Mesajlar’a Yeni Özellikler Eklendi başlıklı içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

WhatsApp ve Telegram gibi Google Mesajlar’da da profil oluşturulabilecek

Reddit gibi bazı sosyal medya platformlarda yapılan paylaşımlarla Google’ın mesajlaşma uygulaması için yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Henüz test aşamasında olan profil oluşturma özelliği, tıpkı WhatsApp ve Telegram gibi anlık mesajlaşma uygulamalarında olduğu gibi kişiye özel profillerin oluşturulmasına olanak sağlıyor. Profil kısmında profil fotoğrafı, isim – soyisim, e-posta, profil gizliliği ve profil paylaşımı gibi seçenekler bulunuyor. Yeni geliştirmeler Google Mesajlar’ı standart bir SMS uygulaması olmaktan öteye taşıyor.

Siz de Google Mesajlar uygulamasının mevcut özellikleri ve gelmesi beklenen profil oluşturma özelliği hakkında görüşlerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu