Haberler

WhatsApp, Bülten (Newsletter) Özelliğini Test Ediyor

Dünyanın en çok tercih edilen anlık görüşme uygulaması WhatsApp, özel bir haber bülteni aracı üzerinde çalışıyor. Uygulamada yer alan Sohbetler, Durum ve Aramalar sekmelerinin yanında konumlanacak olan yeni bülten aracı isteğe bağlı olacak. Detaylar haberimizde.

WhatsApp görsel

2 milyarı aşkın aktif kullanıcı ile anlık görüşme alanında zirvede yer alan WhatsApp, uygulamaya her geçen gün yeni özellikler kazandırıyor. Özellikle son dönemde önemli geliştirmelerle gündeme gelen uygulama için birçok özellik de test ediliyor. Yeni geliştirmelerden bir tanesi de WaBetaInfo tarafından gündeme getirildi. Meta’nın WhatsApp üzerinde yaptığı yenilikleri tanıtması ile bilinen platform, bugün yayınladığı blog yazısı ile WhatsApp’a bir haber bülteni aracı ekleneceğini duyurdu.

WhatsApp’a haber bülteni aracı geliyor

Her ne kadar internet üzerinden sınırsız bilgi kaynağına ulaşmak mümkün olsa da her haberi takip etmek zor olabiliyor. Bu noktada WhatsApp, konunun üzerine giderek yeni bir araç geliştirmeye karar verdi. Dünyanın en popüler sohbet uygulaması WhatsApp, ‘’özel bülten aracı’’ üzerinde çalışıyor. WhatsApp’ın aynı anda birden fazla kişiye mesaj gönderme özelliğinin yanı sıra haber bülteni eklentisi sayesinde mevcut düşüncelerin çok daha geniş kitlelere yayılabileceği ifade ediliyor. Ayrıca WaBetaInfo’ya göre bu özellik, bilgiyi yayabilmek için çağın üzerinde bir araç olacak.

WhatsApp’ın sahip olduğu aktif kullanıcı sayısı göz önüne alındığında ve bu kullanıcıların küçük bir kısmının dahi haber bültenine ilgi göstermesi durumunda uygulamanın en büyük haber bültenleri arasında yer alabileceği öngörülüyor. Aynı zamanda yeni araçla birlikte kullanıcıların WhatsApp’ta geçirdiği sürenin de önemli derecede artış göstereceği belirtiliyor. Henüz geliştirme aşamasında olduğu iddia edilen bu araç hakkında resmi açıklamanın yılın ilk çeyreği bitmeden açıklanması bekleniyor.

Siz de WhatsApp’a geleceği söylenen haber bülteni aracı hakkında düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu