Haberler

Windows 11’de Herkes İçin Android Uygulama Desteği Şubat Ayında Geliyor

Microsof, Windows 11’de uzun zamandır beklenen Android Uygulamalarının önizlemesi, yeni Windows paylaşım özelliği, görev çubuğu iyileştirmeleri ve yeniden tasarlanmış Not Defteri ve Medya Oynatıcı uygulamaları dahil olmak üzere önümüzdeki ay yeni Windows 11 özelliklerini yayınlayacaklarını duyurdu.

Microsoft yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki ay Microsoft Store aracılığıyla Windows 11’de Android uygulamalarını nasıl kullanabileceğinizin genel bir önizlemesini ve Amazon, Intel ile olan ortaklıklarımızı, çağrı sesini kapatma ve açma ile görev çubuğu iyileştirmelerini, daha kolay pencere paylaşımını ve daha fazlasını içeren yeni deneyimler getiriyoruz. Hava durumunu görev çubuğuna getirmenin yanı sıra yeniden tasarlanmış iki yeni uygulama olan Notepad ve Media Player’ın tanıtımını” yapacağız dedi.

Muhtemelen en çok beklenen özellik Windows 11’deki Android uygulamaların çalıştırılması ve yerel Android uygulamalarını ses, grafik ve ağ bağlantısı ile sanallaştırılmış bir ortamda doğrudan masaüstünde çalıştırmanıza olanak tanıyacak.

Kaynak: bleepingcomputer.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu