Haberler

Snapchat Uygulaması Web Tarayıcınıza Geliyor

Snapchat, 300 milyondan fazla kullanıcısına yeni bir hizmet sunuyor. Popüler mobil, fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olarak hayatımıza giren Snapchat artık web tarayıcılarında kullanılabilecek. Mesajlaşma, arama ve Bitmoji özellikleri ile ön planda olan Snapchat diğer tarayıcılarla birlikte Google Chrome’da kullanılabileceğini duyurdu.

Yeni web özelliği ilk olarak ABD, İngiltere ve Kanada’daki abonelerin kullanımına sunulacak. Asya ülkelerinde ise Avustralya ve Yeni Zelanda’da kullanılması planlanıyor. Tüm Snap kullanıcıları için kullanılabilir hale gelmesi zaman alacak gibi gözüküyor. Doğrudan bilgisayarın web kamerasından fotoğraf ve video Snap’leri gönderme dahil olmak üzere uygulamadaki diğer özelliklerin kullanılması mümkün olacak. Ayrıca Görüntülü sohbet de destekleniyor ve görüntülü sohbetler için AR Lensler de yakında kullanıma sunulacak. Yapılacak güncellemelerle birlikte snaplerinizi kontrol etmek için telefonunuzu elinize almak  gibi çok zahmetli bir işi yapmak yerine, artık hepsini aynı ekranda yapabilirsiniz.

snapchat web erişimi

3,99 dolara Snapchat Web Erişimi

Snapchat Plus geçen ay piyasaya sürülen ve kullanıcılara bazı deneysel içeriklere erken erişim sağlayan yeni bir abonelik hizmeti sunmuştu. Aylık 3,99 ABD dolar karşılığında kullanıcılar, konuşmaları sabitleyebilir ve hikayelerini kimin tekrar izlediğini görebilir. Abonelik hizmeti henüz emekleme aşamasında olduğundan, tadını çıkaracak çok az özellik var, ancak gelecekte daha fazlası hizmete sunulacak

OKUMAYA DEVAM EDİN

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu