- Tercihen Üniversitelerin Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun,
- Proje yönetim metodolojilerine hâkim ve bunları uygulayabilen
- IT Yazılım Projelerinde 5 (beş) yıl tecrübeli,
- Tercihen Perakende Tekstil sektöründe deneyimi olan, Nebim V3 projelerinde yer almış,
- Yazılım geliştirme algoritmasına hâkim,
- MS SQL veri tabanı yönetimi, tasarımı ve özellikle T-SQL dilini iyi bilen
- C#, VB.Net, ASP.NET ve MVC konularına hâkim, XML, REST API ve SOAP servis mimarisini bilen
- Analitik düşünebilen, takım çalışmasına uyumlu
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
İŞ TANIMI
- Yazılım geliştirme ve entegrasyon projelerinin teknik analiz ve tasarım çalışmalarını yürütmek,
- Yazılım geliştirme faaliyetlerini (tasarım, kodlama, test, dokümantasyon) gerçekleştirmek,
- Rutin ihtiyacı olan desteğinin sağlanması,
- Bu çözümlerin etkinliğini arttıracak iyileştirme çalışmalarının yürütülmesi,
- Şirketimiz süreçlerini iyileştirecek yeni yazılımların araştırılması,
- Şirketimiz süreçlerini iyileştirecek veya değiştirecek yazılım projelerinde gerekli desteğin sağlanması,
- İş birimlerinin Yazılım ihtiyaçlarının belirlenmesi, analizi, önceliklendirilmesi, geliştirilmesi, dokümante edilmesi, talep ve beklentilerin yönetilmesi,
- Gerekli dokümanların hazırlanması için iç kaynak ve danışmanlık firmaları ile gerekli çalışmaların yapılması,
- Projelerin iş birimlerinin kullanımına açılması, iş birimlerine eğitim ve kullanım desteği verilmesi.
Umarım istediğiniz gibi bir personel bulursunuz Göksel, olmadı beni alırsınız artık 🙂
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
senden değerli olmasın birini bulduk, umarım katkısı yüksek olur 🙂
Çok sevindim, benden değerli olsun tabi, biraz dinlenirim en azından 😀
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.