FİRMAMIZIN TÜRKMENİSTAN ŞANTİYELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE;
- Üniversitelerin mühendislik veya 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun,
- Alanında en az 2 yıl iş deneyimine sahip
- MS Office uygulamalarına (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) tam olarak hakim
- Microsoft işletim sistemlerini kurup yönetebilen (Windows 2003 Server, Active Directory, MS Exchange, Firewall),
- Network ağları, donanım ve aktif cihazları yapılandırma konusunda ve yedekleme konusunda tecrübeli,
- Kullanıcı problemlerine destek verebilecek, bilgisayar kurulumu yapabilecek,
- Tercihen aranan nitelikler için sertifika sahibi
- İyi derecede İngilizce bilen,
- Analitik düşünebilen, sorumluluk sahibi, iş sürecini ve sistem performansının takip edebilecek
- İnsan ilişkileri güçlü, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
BİLGİ İŞLEM SORUMLUSU ARAMAKTAYIZ.
NOT: Görüşmeler İstanbul Merkez Ofisimizde yapılcaktır.
ilana kariyer.netten başvurabilirsiniz http://kariyer.net/jobsearch/jobdetail.kariyer?arn=&sid=&ilankodu=457281&ilId=057
Paylaşımınız için tesekkurler.
sitemizde iş arayan arkadaşlar olunca konuyu açayım dedim belki içimizden biri kabul olur kendimizi işe yarar hissederiz
Forum üyelerimizin ilanlarını paylaşması ve bu şekilde iç dayanışma sergilemeleri en büyük arzularımızdan biridir, teşekkürler.
[quote user="vitamin"]sitemizde iş arayan arkadaşlar olunca konuyu açayım dedim belki içimizden biri kabul olur kendimizi işe yarar hissederiz
[/quote]
Türki Cumhuriyetlere gitme gibi bir çalışmam olmuştu farklı nedenlerden dolayı gitmekten vazgeçmiştim.
Nasip diyelim
kısmet 🙂 Türk firmaların büyük yatırımları var şuan asyada her alanda sektör devamlı ihtiyaç dymakta uzman kişilere
Ben Başvurdum kariyerden umarım değerlendirmeye alınır