Haberler

Honor Dünya Genelinde 6. Sıraya Yükseldi!

Sektörde yeni olmasıyla bilinen ve rakiplerine göre oldukça geride olduğu söylenen Honor, yeni bir rekorla karşımıza çıkıyor. Şirket, bütün rakiplerini geride bırakarak büyük ilerlemeyi gerçekleştirdi.

Honor Satılıyor

Honor piyasaya sunulduğu andan itibaren farklı modellere sahip olmasından dolayı kullanıcıların ilgisini kolaylıkla çekmişti. Çinli rakipleriyle girdiği mücadelenin oldukça büyük olduğunu fark eden şirket, farklı ve etkili adımlarla çoğu markayı geçmeyi başardı. 2022 yılının ilk çeyreğinde açıklanan raporlarla Honor, yüzde 291 oranında bir gelişme yaşamayı yaşadı.

Honor, Çin’e ait olan bir Akıllı telefon üreticisi olarak karşımıza çıkıyor. Eskiden Huawei tarafına ait olan şirketin yeni üreticileri, etkili ve performans açısından oldukça farklı cihazlar üretiyor. Marka ürettiği modellerle harikalar yaratırken kullanıcılarını da etkilemeyi başarmakta. Sektörde rakiplerine göre oldukça yeni olan marka, birçok şirketi geride bırakarak ileriye geçmeyi başardı. Başarısını yaptığı satışlarla gösteren şirketin yıllık bazda toplu bir şekilde değerlendirilmesinin ardından %291 oranında büyüdüğü söylendi.

Şirket Dünya’da Satış Rekorlarını Kırıyor

Piyasada uzun süredir olan Huawei, Xiaomi, OPPO ve Vivo teknoloji şirketleri olarak kullanıcıların gözdesi olmayı yakalamışlardı. Bunların yanında Çin kaynaklı olduğu bilinen bir diğer model Honor, son zamanlarda yaptığı ataklarla rakiplerini geçmeyi başarabildi. Özellikle dizüstü bilgisayar ve akıllı telefonlar için üretimler gerçekleştiren şirket, dünya genelinde altıncı sırayı yakaladı.

Açıklanan Küresel Pazar payı verilerine göre markanın, dönem içerisinde üçüncü sıraya yükselmiş olduğu söylendi. Satış geliri olarak rakiplerinden hızlı bir atılım yapan Honor, 10 katı bir gelişme yaşayarak Asya’nın en çok tercih edilen markası oldu. Bununla birlikte duyurular yapan şirket, gelecek dönemlerde bambaşka ve etkili cihazları piyasaya sunarak bütün kullanıcıları yeniden etkileyeceğini belirtti. Yıllık oranda ise şirket gelirlerinin %70’le büyümesi markayı oldukça fazla etkileyecek gibi duruyor. 

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Honor’un bir sonraki adımları nasıl olabilir?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu