Haberler

Musk, Twitter’ın Yakında Aramalara Ve Şifreli Mesajlaşmaya İzin Vereceğini Söyledi

Twitter Inc İcra Kurulu Başkanı Elon Musk Salı günü platforma gelecek arama ve şifreli mesajlaşma gibi yeni özelliklerle ilgili ayrıntıları açıkladı.

Geçen yıl Musk, şifreli doğrudan mesajlar (DM’ler), uzun biçimli tweetler ve ödemeler gibi özelliklere sahip olacağını söylediği “Twitter 2.0 The Everything App” planlarını işaret etti.

Musk Salı günü attığı bir tweet’te “Çok yakında bu platformdaki herhangi bir kişiyle sesli ve görüntülü sohbet edebileceksiniz, böylece dünyanın herhangi bir yerindeki insanlarla telefon numaranızı vermeden konuşabileceksiniz” dedi.

Twitter’daki arama özelliği, mikro blog platformunu benzer özelliklere sahip Meta’nın sosyal medya uygulamaları Facebook ve Instagram ile aynı çizgiye getirecek.

Musk, şifrelenmiş doğrudan mesajların bir versiyonunun Çarşamba gününden itibaren Twitter’da kullanıma sunulacağını söyledi, ancak aramaların şifrelenip şifrelenmeyeceğini söylemedi.

Twitter bu hafta, birkaç yıldır aktif olmayan hesapları kaldırarak ve arşivleyerek bir temizlik süreci başlatacağını söyledi.

Kaynak: reuters

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu