Haberler

Google One Premium Paketlerini Güncelliyor

Dünya üzerinde en çok kullanılan bulut depolama sunucusu Google One, yeni özellikleriyle karşımıza çıkıyor. Platform artık daha avantajlı ve uygun fiyatlı hale gelerek kullanıcılarına fırsatlar yaratmaya başlayacak.

Bulut depolama alanında harika işler yürüten Google One, uzun zamandır üyelerinin dikkatini çekmekteydi. Sunmuş olduğu paketlerdeki özellikler ve hizmetler Basic olarak başlayıp Premium’a kadar oldukça farklı seçeneklerden ibaret olmaktaydı. Platform yeni getirmiş olduğu güncellemeyle birlikte Premium paketlerine ekstra özellikler sunacağını duyurdu.

Uygulamanın Türkiye’de aktif olması genel olarak şirketlere fayda sağlasa bile kişisel kullanıcılar da bu yeniliklerden yararlanabilecek. İçeride barınan her ek avantaj için eşsiz ilerlemeler kaydederken kendi depolama alanınızı da büyütebileceksiniz. Google Meet ile birlikte yürütüleceği söylenen Google One, yakın zamanda daha fazla özelliklerle karşımıza çıkacak.

Google One 2 TB’a Kadar Destek Sunacak

Google, Google One çalışmalarına son hızla devam ederken depolama sorunu olanlara yeni bir özellik sundu. Özellik içerisinde olan 100 GB sıradan depolama alanı yeni paketi almanız dahilinde 2 TB’a kadar yükseltilebilecek. Bu sayede daha rahat bir kullanım sağlandığı gibi 5 kişiyle daha paylaşma olanağı, Google uzmanlarına erişme ve ek avantajların da olduğu yayınlandı. Kullanıcıların fazlasıyla işine yarayacak bu özellik şu anda belirli ülkelerde kullanıma sunulmuştur. Bu ülkelerden olan Kanada, Brezilya, ABD, Japonya ve Avusturya uygun koşullarda ki fiyatlarla erişim sağlıyor.

Platform yeni Premium paketlerinin güncellemesinde şu özelliklere yer verecek;

  • Grup görüntülü konuşmalarında yer alan 1 saatlik görüşme sınırı tamamen kaldırıldı. Zaman sınırı 24 saate getirilerek dilediğiniz kadar görüşmenize fırsat verilecek.
  • Görüşmelerinizin arka planında yer alan bütün ses gürültüleri filtrelenecek.
  • Google Drive’a kaydedilen bütün videolar burada da paylaşılabilecek.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu