Forum

bir bilgisayarda 2 ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

bir bilgisayarda 2 internet

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
362 Görüntüleme
 biri
(@biri)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar, 

çalıştığım şirkette isa server ile kontrol edilen network ile kullandığımız kablolu bir  ağ yapımız var. internete girişlerimiz bu ağ üzerinden sınırlandırılmış. Ayrıca bölgede kablosuz ağlar da mevcut. (yakın arkadaşımınn bir kafesi var ve internet şifresini biliyorm) bir kablosuz aygıt ile aynı bilgisayarıma bu kablosuz ağı bağladığımda explorer ile internete bağlanmak istediğimde direkt isa serverin bağlı olduğu sistem ile karşılaşıyoroyum. kablolu ağı devre dışı bıraktığımda kablosuz olarak sorunsuz bağlanıyorum,  ama kablolu ağımı etkinleştirdiğimde direkt olarak kabloludan internete ulaşımım kesiliyor ve isa server devreye giriyor.

sizden istediğim  internete bağlanmak istediğimde kablosuzdan bağlanmayı nasıl yapacağım,  yani bu önceliği kablosuza nasıl verebilirim. 

 

saygılar 

 
Gönderildi : 25/02/2011 11:57

(@sinankahraman)
Gönderiler: 5225
Illustrious Member
 

Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Anladığım kadarıyla sizin amacınız, firmanızda uygulanan sistemi delerek illegal bir işlem yapmak. Durum böyle olunca malesef size yardımcı olamayacağız. Bizim bu portaldaki amacımız sistemi delmeniz için size yol göstermek değil, sisteminizde meydana gelen sorunları giderebilmek.

Lütfen konuyla alakalı sistem yöneticinize danışın. Kendisi uygun bulacaksa zaten size gerekli hakları vererek ulaşmak istediğiniz sitelere giriş imkanı sağlayacaktır.

 
Gönderildi : 25/02/2011 12:04

Paylaş: