Forum
tek ethernet kartım var ama iki tane varsayılan ağ geçidimiz var bu iki tane varsayılan ağ geçdini bilgisayarıma nasıl girerim
birinci ağ gecidimi birincil olarak giriyorum sistemim bunla çalışıyor ama internette kopukluklar meydana geliyor ikinci ağ geçidimde internette hiç kopukluklar meydana gelmiyor ama ben birinci ağ geçidini kullanmak zorundayım buna bağlı programlar çalışıyor
ikinci ağ geçidini ethernete nasıl girerim internet explorerı ikinci ağ geçidine nasıl yönlendiririm
Tam bir bildirim yapmamışsınız ama user tarafındaki bir işlerim sisteminde bunu yapmak istediğinizi düşünerek xpde bunun nasıl olduğunu gösteriyorum.
Saygılarımla.
1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.
Yalnız şu varki aynı anda 2 gatewayi aynı anda çalıştıramazsınız şu şekilde.Yapıdan biraz bahsedermisiniz.Arkadşın eklediği posta ek olarak metrik değeri ufak olan daima öncelikli olacaktır.
Son olarak forum kuralları gereği başlık büyük harfle olmamalıdır.Lütfen forum kurallarını okuyup postunuzu ona göre düzenleyiniz.
Keyifli çlaışmalar.
Merhaba;
2 Ag gecidini Yapılandırsan Bile Xp Tek Basına Bu İsin Altından Kalkmayabilir. Ciddi bir Performans Kaybı Olabilir.
Kolay Gelsin.
Bunu yapamazsınız, network mantığına aykırı, ancak ikinci ağ geçidini statik olarak beslemeniz gerekli. Yani temel network eğitimi alırsanız zaten iki ağ geçici vermeye kalkmazsınız.
Bu seriyi vaktiniz var ise izleyin lütfen.
https://tv.cozumpark.com/video/666/Cisco-Egitim-Serisi-1-Cisco-Cihazlar-Arasi-iletisim