Haberler

Vodafone’dan Yeni Bir Hizmet: Dijital Sigorta

Vodafone, yeni hizmeti Djital Sigorta’yı duyurdu. Bu hizmet ile dijital ortamda kolay ve hızlı bir şekilde dijital sigorta teklifi hizmeti sunacak.

vodafone dijital sigorta

Mobil platformlarda hizmet yarışı içerisinde olan operatörlerden Vodafone, hizmetleri arasına “sigorta şirketi acenteliğini” de ekledi. Pek cazip sayılmasada Vodafone Sigorta Aracılık Hizmetleri aracılığıyla sigorta alan Vodafone müşterileri, 1 hafta geçerli 5 GB mobil internet paketi kazanacak. Kurumsal aboneleri için 5 gün geçerli 5 GB internet paketi ortalama 20 TL civarında olduğunu belirtelim.

Hizmeti Vodafone Yanımda uygulamasından veya Vodafone Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilecek. Bu sayede operatörün mobil uygulamasının yelpazesini daha da genişlettiğini söylemek mümkün.

Emre Ergun

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ergun, geleceğin dijitalde olduğunu ve Vodafone Türkiye olarak, her şeyin hızla dijitalleştiği ve müşteri ihtiyaçlarına yanıt veren hızlı ve kolay çözümler sunmaya odaklandıklarını dile getirdi.

Pandemiyle büyüyen e-ticaret pazarında, mobil ödeme hizmetlerinde, finans ve sigorta hizmetleri sağlayıcısı olmayı hedefleyen Ergun, teknoloji üretimindeki avantajlarıyla müşterilerinin güvenli iletişimde uçtan uca bir dijital deneyimle erişebilmesi için sigorta sektörüne de adım attıklarını ve abonelerine ayrıcalıklı sigorta teklifleri sunmak amacıyla Vodafone Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.’yi kurduklarını paylaştı.

Kısaca Emre Ergun

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Ergun, Ekim 2017’den beri Vodafone Türkiye Müşteri Operasyonlarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Birçok bankada üst düzey yöneticilik yapan Ergun; Finansbank ve Citibank bünyesinde de Doğrudan Satış, Şube Satış, Tele-Marketing ve Çağrı Merkezi, Tüketici Finansmanı, Ürün Pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Pazar Araştırmaları alanlarında da çeşitli görevlerde üstlendi.

Yaşar YILMAZER

İnterneti, okumayı, üretmeyi, rakamları seven. Sistem uzmanı ve mali müşavir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu