Forum

outlook 2016 index ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

outlook 2016 index sorunu

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
665 Görüntüleme
(@alpercaneri)
Gönderiler: 98
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba
Toplamda 12 GB, 15 GB,15 GB ,20GB ,26 GB olmak üzere  5 outlook pst doysamız var. indexlenen dosya sayısı 590,000 gibi bir rakamdan oluşuyor.
Bazen indexmeleyi baştan oluşturuyor sebebini windows update diye tahmin ediyorum ancak indexleme yeniden başladğında tahmin ettiğiniz gibi bu çok uzun sürüyor. Hakan Bey'in hazırladığı index hızlandırma yı uygladım 1 gün gibi bir sürede bitiriyor ancak indexleme tamamlandı dendiği halde bir kaç kez yeniden başlattıp problem olmadığı halde, aniden indexleme  yeniden başladı.Herhan gibi bir işlemde yapılmamıştı ve şuan yine 16 saat sürcek gibi tabikide çalışanda şikayetci bu konuda tavsiyenizi ve cevablarınızı rica ediyorum acil bir konu

 
Gönderildi : 15/10/2018 14:33

(@cahityolacan)
Gönderiler: 514
Super Admin
 

Makinede SSD varmi bilmiyorum ama 88 GB biraz falza bir PST degilmi bu arada google ye gore outlook 2016 4 PB ye kadar destekliyor imis ama ben buna cok inanamadim.

Benim tavsiyem Arama seceneklerinde varsaylin PST ve Mailbox olarak ayar yapman. Outllok secenekleri icinde mevcut ikinci olarak inexleme yaparken outllok icin bir sure devre disi birakaman tamam aramalar daha yava; caslisir ama surekli indexleme yapmasindan iyidir arada sadece pst rebuild yaprsan daha da saglikli olur.

Cahit YOLAÇAN
vExpert - vExpert NSX - CCNA- MCSE - CEH
https://www.vmwaretv.com

****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 15/10/2018 16:47

Paylaş: