Haberler

Netflix, Abone Ücretlerine Bir Kez Daha Zam Yaptı!

Dünya’nın en popüler video akış hizmet sağlayıcılarından Netflix, 2022 fiyatlarına bir kez daha zam yaptı!

Bildiğiniz üzere Netflix, Türkiye’de oldukça fazla kullanılarak sunduğu içeriklerle herkesi etkileyen bir hizmete dönüştü. Bünyesinde barındırdığı yüzlerce dizi ve film kalitesi izleyicilerin her zaman izlenme oranını artırabiliyor. Çok sevilen platformun ülkemizde yaşanan kur artışı nedeniyle nisan ayında yaptığı zamdan sonra ikinci bir zam daha geleceği duyuruldu. İşte haberle ilgili detaylar…

Netflix, abonelik sisteminde her zaman kullanıcılarına fırsatlar yaratmak istemektedir. İçeriğinde bulundurduğu temel, standart ve özel planların tamamı belirli çözünürlük ve bambaşka özellikler barındırıyor. Üstelik bütün bu özelliklerin tek bir alanda buluşması ücret olarak da uygun fiyatla sunuluyordu. Fakat 2022 Nisan ayından sonra zamlanan platform, bu ay içerisinde tekrardan zam geleceğini yayınladı.

Netflix Zamlı Fiyatları Belli Oldu!

Sürekli olarak farklı güncellemeler ile gelen şirketin bu sefer de zam haberi ile gelmesi pek sürpriz bir açıklama olmadı. Ülkemizde yaşanan kur artışı sadece Netflix için değil farklı platformlar içinde yaşanmaya devam ediyor. Gelen zamlar ile birlikte ise fiyatların oranı hızlı şekilde artarak yıl başında tekrardan zammın gelip gelmeyeceği söz konusu oldu.

Zamlı fiyatlardan önce Netflix Abonelik Paketleri;

  • Temel Plan: 37,99 TL – Tek cihaz, 480p Çözünürlük
  • Standart Plan: 57,99 TL – İki cihaz, 1080p Çözünürlük
  • Özel Plan: 77,99 TL – Dört cihaz, 4K + HDR Çözünürlük

Gelen zamla birlikte Türkiye üyelik ücretleri;

  • Temel Plan: 45,99 TL – Tek cihaz, 480p Çözünürlük
  • Standart Plan: 69,99 TL – İki cihaz, 1080p Çözünürlük
  • Özel Plan: 93,99 TL – Dört cihaz, 4K + HDR Çözünürlük

Yakın zamanda ‘’Reklamlı Üyelik Planı’’ hizmetini de kullanıma sunacağını açıklayan şirket, bu abonelik sistemine özel, daha farklı çalışmalar yürütüyor. Özellikle temel, standart ve özel planlardan yararlanmak istemeyenler reklamlı üyelik paketlerinden ucuz fiyata faydalanabilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu