Haberler

WWDC 2022 Öncesinde Apple Store’lar Kapatıldı

Teknoloji devi Apple’ın yeni yazılımlarını duyurması beklenen WWDC 2022 öncesinde Apple Store’lar kapatıldı. Apple’ın Apple Store’ların kapatılması Apple’ın bugün etkinlikte yeni ürünler tanıtacağı iddialarını güçlendirdi. Apple’ın WWDC 2022 etkinliği bugün Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak.

WWDC 2022’de Neler Duyurulacak?

WWDC 2022 etkinliği başlamadan önce Apple’ın online mağazasına girmek isteyen kullanıcılar, “Apple Store’da güncellemeler yapıyoruz. Apple TV uygulamasında ve apple.com üzerinden online olarak yayınlanan etkinlikten sonra mağazamızı tekrar ziyaret edebilirsiniz.” mesajı yer alıyor.

Apple’a yakın kaynaklara göre Apple WWDC 2022 etkinlikte iki farklı Mac bilgisayarının duyurusunu yapacak. Apple’a yakınlığıyla bilinen Mark Gurman’a göre bu Mac bilgisayarlardan birisi yeni bir tasarıma sahip olacak M2 işlemcili MacBook Air olabilir. Tanıtılacağı iddia edilen yeni MacBook Air modelinin 24 inç ekran boyutuna sahip iMac modeli gibi farklı renk seçeneklerine sahip olacağı iddia edilmişti.

Gurman açıklamasında “Yeni MacBook Air modeli için iMac kadar renk seçeceği beklemeyin. Mevcut modellerde olduğu gibi yeni MacBook Air modelinin de üç farklı renkle birlikte satışa sunulmasını bekliyorum.” Dedi. Elbette etkinlikte pek çok kişi Apple’ın yeni ürünlerini tanıtmasını bekliyor ancak Apple herkesi ters köşe yaparak sadece yeni yazılım sürümlerini de tanıtabilir.  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu