Haberler

Spotify, Otomobiller İçin Geliştirdiği “Car Thing’e” Dair Bilgi Sızdırdı

Ortaya çıkan yeni görüntüler, FCC’ye (Federal İletişim Komisyonu) gönderilen önceki fotoğraflarla benzerlik gösteriyor

Spotify ’ın çok beklenen araç içi aygıtı olan ve halk arasında Car Thing olarak bilinen ses kontrollü müzik çalar cihazı, MacRumors yazarı Steve Moser tarafından Spotify’ın uygulama kodunda bulduğu bir avuç yeni görüntü ile ortaya çıktı. Bu görüntüler, teknoloji basınının Ocak ayında haberini yaptığı Federal İletişim Komisyonu’na (FCC) yapılan başvurular kapsamında sunulan gerçek anlaşmanın render görüntüleriyle oldukça büyük benzerlik içeriyor.

Bu renderlar sayesinde, sağda büyük bir düğme, renkli bir ekran ve üstte dört düğme içeren gelişmiş Spotify Car Thing tasarımına çok daha net bir bakışa sahibiz. 2019’da ürünün render görüntüleri şirket tarafından resmen duyurulduğunda cihaz çok daha küçük bir ekrana sahipti.

Buna ek olarak Spotify’ın tasarımı o zamandan bu yana akıllı ekran stiline daha çok yaklaşmış gibi görünmekte. Bu da artık modern bir araçta bulabileceğiniz bir dokunmatik ekrana daha çok benzediği düşünüldüğünde mantıklı. Bu yeni görüntüler, cihazı kontrol panelinin farklı bölümlerine takmak için çeşitli montaj tasarımlarına ek olarak ekranı ve olası bir arayüz tasarımını gösteriyor.

Şirket Cihazı ilk olarak 2019’da duyurdu

Spotify’ın ürünü resmi olarak piyasaya ne zaman sürmeyi planladığını veya bu tarihe dair bir plan olup olmadığını bile bilmiyoruz. Şirketin yeni Hi-Fi yayın katmanını detaylandırdığı Şubat etkinliği, Car Thing hakkında herhangi bir yeni bilgi olmadan geldi ve geçti. Cihaz, 2019’da Spotify’ın hareket halindeyken kullanıcıların dinleme alışkanlıklarını daha iyi anlamasına yardımcı olacak bir test ürünü olarak duyuruldu.

Bundan dolayı, herhangi bir resmi ürün adı, potansiyel çıkış tarihi veya bunun Spotify’ın test laboratuvarından çıkıp bir tüketicinin arabasına girip girmeyeceğini gösteren başka herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak güncellenmiş tasarım ve FCC dosyaları (ve şimdi uygulama içi renderlar) ürünün bir geleceği olabileceğini gösteriyor.

Kaynak: theverge.com

Diğer Haberler

VMware, Carbon Black Cloud Workload Appliance İçin Update Uyarısı Yaptı
Tesla, 2021’in İlk Çeyreğinde Ürettiğinden Daha Fazla Otomobil Teslim Etti
Google, Nisan Ayında ABD Ofislerini Kısmen Açmayı Planlıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu