Forum

Outlook Bağlantı Ha...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Outlook Bağlantı Hatası (ÇÖZÜLDÜ)

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
5,331 Görüntüleme
(@alicanbarut)
Gönderiler: 30
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,

 Ofisteki bilgisayarlardan bir tanesi coküşünün üstüne sistemi yeniden kurmak için kolları sıvadım ve kurulumları tamamladım eski outlook verilerini bilgisayara aktardım kullanıcı ve pst içeri aldıgım halde gonder al yaptıgımda hata almaktaydım. Türk ve yabancı forumlarda sıfırdan kurulum yapıp eski pst dosyama kural ile yönlendirme yaptıgımda düzelecegine dair yazılar gördüm ama normal kurulum yaptıgımda da aynı sıkıntıyı yasamaktaydım. Sunuculara otomatik ayar cek desemde ayarları manuel ellede girsem her seferinde bu hatayı almaktayım. Gelen pop3 sunucusunda oturum acıldıya onay veriyor ama sınama e-postası gonderiminde ekteki hatayı almaktayım 2 gündür işin içinden cıkamadım dnslerde problem vardır diye düşündüm denemedigim dns kalmadı ama nafile problememim hala devam etmekte 🙁 Mail sunucusu olarak yandex kullanmaktayım. Şirket mailleri haricinde msn gmail denemelerimde de aynı hatayı vermekte. Sunucu tarafından olan bir sıkıntı degil sanırsam.

www.barkodpro.com.tr/outlook.jpg 

 

Yardımlarınız için simdiden tesekkürler

 

Hayırlı günler, 

 
Gönderildi : 16/01/2015 01:03

(@m-oguzhanozkurt)
Gönderiler: 1323
Noble Member
 

Merhaba Alican Bey;

Sanırım giden posta sunucusu ayarları ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Sorununuzun sebebi portun yanlış olması olabilir. Aşağıdaki linki kontrol ederek giden sunucu ayarlarınızı kontrol eder misiniz?

https://yardim.yandex.com.tr/mail/mail-clients.xml 

 
Gönderildi : 16/01/2015 03:02

(@alicanbarut)
Gönderiler: 30
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Problemin sebebi ayarları yaptıktan sonra Diger ayarların içindeki Giden sunucum (SMTP) için kimlik dogrulaması gerekiyor. Seceneginin secili olmadıgından kaynaklanmaktaymış. Daha önce bunu tıklamadan kurdugumda sıkıntı vermiyordu. Artık bu sekilde kabul ediyor anlasılan 🙂 

 

 

 
Gönderildi : 16/01/2015 03:04

Paylaş: