Haberler

Twitter Blue Büyük Zamla Karşı Karşıya

Popüler abonelik sistemlerinden bir tanesi olan Twitter Blue yüzde 66 oranında zamlandı. Kullanıcılar bu olaydan ne kadar şikayetçi olsa da Twitter kararından net olduğunu belirtti.

Twitter, Dünya’nın her yerinde popülerliğiyle bilinen sosyal medya platformlarından bir tanesidir. Platform içerisinde yer alan farklı seçenekler kullanıcılara ücretsiz olarak sunulurken yeni bir abonelik sistemi gelerek eşsiz özellikler verilmeye başlandı. Bu abonelik sistemine verilen ‘’Twitter Blue’’ ismi çokça sevilerek hızlı bir abone sayısı artışı yaşanmıştı. Seçkin yapılar kullanmanızı sağlayan bu sistem, dilediğiniz şekilde özelliklerden faydalanabilmenizi sağlıyor.

İlk yayınlandığı andan itibaren yüksek sayıda talep alan özelliklerden Twitter Blue, kullanıcılara oldukça fazla özellik gösteriyordu. Bu özelliklerden en popüler makaleler, sabitlenen sohbetler ve daha uzun videolar yükleme tarzında seçenekler yer almaktaydı. Türkiye’ye de açılan özellik yeni yapılan güncellemeyle birlikte büyük bir zam oranıyla karşı karşıya kaldı.

Abonelik Ücreti %66 Oranla Zamlandı

Yüksek sayıda abone sayısı bulunan platform son gelen artışla birlikte 5 dolara kadar yükseldi. Kullanıcılar Twitter üzerinden yaptıkları söylemlerle ne kadar pahalı olduğunu gösterse de kararın net olduğunu anlayabiliyoruz. Zam, ABD ve diğer ülkelerde aktif olarak yansımış durumda olsa da farklı özelliklerin yer alması kullanıcıları çokça mutlu ediyor.

Deneyim konusunda kullanıcılarına daha pratik adımlar atmasını da isteyen platform, normal olan 3 Dolarlık fiyatını yükselteceğini duyurdu. Yapılan yeni açıklamasında %66 taraflı bir artış geleceğini bildiren Twitter Blue, 5 dolarlık satışla kullanıma açılacak. Türkiye’de henüz yansımayan zam oranı yaptığımız araştırmalarla birlikte 48 TL olacağı yönünde. Bunun yanında sadece Twitter Blue değil diğer sosyal medya platformları da abonelik özelliklerine zam yapmaya başladı.

Kaynak

OKUMAYA DEVAM EDİN:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu