Haberler

Storytel, Onlarca Sesli Kitabı Ücretsiz Sunmaya Başladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı pandemi nedeniyle evlerine kapananlar için Storytel’e iş birliği yaptı. Bugünden itibaren onlarca kitap ücretsiz olarak sunulmaya başlandı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle milyonlarca insanın eve kapanması pek çok uygulamanın kullanıcılarına bu kapsamda yenilikler sunmasını sağladı. Bu alanda atılan en yeni adımlardan biri de Storytel’le Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında yapılan iş birliği oldu. Evlerde kalmanın günden güne zorlaştığı bu günlerde, evde geçirdiği zamandan verim almak isteyenler için Storytel’deki onlarca kitap ücretsiz olarak erişime sunuluyor. 

Onlarca sesli kitap ücretsiz oluyor

Sesli kitap denince akla ilk gelen mobil uygulamalar arasında olan Storytel oldukça geniş bir kütüphaneye sahip. Abonelik sistemiyle kullanıma sunulan Storyel hatırlarsanız pandemi döneminin başlangıcında 14 günlük deneme süresini 30 güne çıkarmıştı. Günden güne kullanıcı sayısını arttıran ve bu alanda pazar lideri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen uygulama Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliği kapsamında 30 Haziran 2020 tarihine kadar pek çok kitabı kullanıcılarına ücretsiz olarak sunacak.  

Üstelik bu hizmetten yararlanmak için kullanıcıların platforma üye olmalarına da gerek yok. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Storytel iş birliği kapsamında hazırlanan http://www.kutuphanemcepte.org web sitesi üzerinden çok sayıda kitap kullanıcıları bekliyor. 

30 Haziran’a kadar yetişkin ve çocuk kitapları kategorisinde toplam 50 adet kitap gün itibariyle oluşturulan yeni internet sitesinde yer alacak. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu