Haberler

Microsoft, Windows Dosya Gezgini’nde Meydana Gelen Donmaları Gideren Hatanın Çözüldüğünü Açıkladı

Microsoft, Windows işletim sisteminde yer alan bir hata nedeniyle File Explorer’ın donduğu durumların çözüldüğünü duyurdu. Bu sorun, birçok kullanıcının dosyaları ve klasörleri yönetme sürecini ciddi şekilde etkilemişti.

Etkilenen aygıtlarda explorer.exe işlemini kapattıktan sonra CPU kullanımı devam ediyor ve Explorer.exe donması devam ediyor.

Bu sorun Windows 11 ve Windows Server 2022 dahil olmak üzere en son Windows updateleri yüklü olan sistemleri etkilemektedir. Microsoft’a göre 9 Mayıs 2023 bu zamana kadar yayımlanan Updateler den sonra donma sorunları meydana gelmektedir.

Microsoft bu ayın güncellemeleri için bu sorunu ele aldığını ve Temmuz güncellemeleri ile birlikte genel kullanıma sun duyurdu.

Bu düzeltme, Microsoft’un yazılım güncelleme politikasının bir parçasıdır. Bu politika, kullanıcıların güvenliğini ve verimliliğini sağlamak için yazılım hatalarının düzeltilmesini ve güncellenmesini gerektirir. Bu düzeltmenin yüklenmesi, File Explorer’ın donma sorununun çözülmesine yardımcı olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu