Haberler

M3 İşlemcili MacBook Air İçin Tarih Kesinleşiyor!

Sektörün yeni haberlerinden olan bir rapor, Apple’ın 2023’ün ikinci yarısında M3 işlemcili MacBook Air’ı tanıtacağını söylüyor! Apple’ın bu yıl tanıtacağı ürünler arasında olan cihaz, büyük bir heyecanla bekleniyor.

Macbook Pro

Apple, geçtiğimiz yılın haziran ayında M3 işlemcisi ile yeni çalışmalara başladığını ve yüksek bir hızda çıkarmak istediğini söylemişti. Yapılan açıklamada özellikler ve teknik detaylar hakkında açıklamalar yapan şirket, tarih konusunda net bir bilgi vermemişti. Konu hakkında araştırmalar yapan teknoloji basını ise tarihin yakın bir zamanda olduğunu söylüyor. 

Yeni çıkması planlanan M3 işlemcili MacBook Air cihazların performans ve verimlilik bakımından daha yüksek olması bekleniyor. Modelin en büyük artısı olan M3 işlemcisi, adına uyumlu şekilde yayınlanarak 3nm üretim sürecinde çıkacak. Bugün yayınlanan rapora göre konu hakkında Apple’ın M3 işlemciye sahip yeni MacBook Air cihazlarını 2023’ün ikinci yarısında çıkarmayı planladığı söylendi. Ürün için beklentiler oldukça yüksek olsa da genel olarak daha donatımlı ve uygun fiyatlı olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: Apple, iPhone 14 Pro Serisinde Ortaya Çıkan Ekran Sorununu Araştırıyor

M3 MacBook Air Yüksek Pil Ömrü Sunacak

2022 içerisinde yapılan açıklamalarda M3 işlemcili MacBook Air için detaylı bilgiler sunulmuştu. Konu hakkında açıklamalar yapan Mark Gurman, Power On haber bülteninde M3 cihazların önümüzdeki sene dört farklı Mac modeline geleceğini bildirdi. Bu cihazlar arasında özellikle 15 inç MacBook Air, yeni ve benzersiz bir iMac ve 13 inç MacBook Air olacağı söylenmişti.

Macbook Air

M3 MacBook Air hakkında yapılan teknik detaylarda ise farklı özelliklerde bulunuyor. Bunlardan bir tanesi olan pil ömrü, %35’e varan bir iyileşme sağlayarak büyük bir kolaylık sağlayacak. M1 ve M2 sonrasında gelecek olan M3 işlemci, enerji verimliliği konusunda da harika bir gösteriş yapacak. Bunun yanı sıra Apple kasa olayını tekrardan aynı şekilde kullanacağı düşünülüyor.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu