Haberler

Xiaomi’den Masaüstü Bilgisayar Sürprizi! Mi Mini Tanıtılacak

Önümüzdeki günlerde bir tanıtım etkinliği düzenleyecek olan Xiaomi, lansmanda ilk masaüstü bilgisayarı Mi Mini’ye de yer verecek. Detaylar haberimizde.

Xiaomi Mi Mini
Xiaomi Mi Mini

Çin merkezli teknoloji devi, yeni ürün ve yazılımlarını 1 Aralık’ta düzenleyeceği etkinlikle tanıtmayı planlıyordu. Ancak Çin devlet başkanı Jiang Zemin’in hayatını kaybetmesi nedeniyle etkinlik ileri bir tarihe ertelendi. Şirket yeni etkinlik tarihinin 11 Aralık 2022 günü olacağını açıklarken lansman görsellerinde yeni bir ürüne de yer verdi. Pazar günü düzenlenecek etkinlikte Xiaomi’nin ilk masaüstü bilgisayarı olan Mi Mini’de tanıtılacak.

Xiaomi masaüstü bilgisayar satışına başlıyor

Xiaomi’nin masaüstü bilgisayar modeli Mi Mini, lansman görselindeki görüntüler ve sızıntılara göre oldukça küçük bir ebatta geliyor. Avuç içi büyüklüğündeki bu kompakt bilgisayarın 8 çekirdekli Ryzen 7 6800U işlemciden güç alacağı ifade ediliyor. Mac Mini tasarımına benzer bir yapıya sahip olan Mi Mini’nin ön kısımda 2 adet USB bağlantısı göze çarpıyor. Sızdırılan bilgilere göre güç kaynağının da 100W olacağı belirtiliyor. PC ile ilgili özellik bilgileri 11 Aralık’ta düzenlenecek lansman ile birlikte netleşecek.

Xiaomi 13 serisi, MIUI 14 güncellemesi ve daha fazlası görücüye çıkıyor

Etkinliğin en çok merak edilen tanıtımı Xiaomi 13 serisi akıllı telefonlar. Serinin orta segmente yönelik modeli olan Xiaomi 13 ve amiral gemisi olarak nitelendirilen Xiaomi 13 Pro olmak üzere 2 farklı modelden oluşması bekleniyor. Xiaomi 13 serisi etkinlikte tanıtımı yapılacak bir diğer yenilik olan MIUI 14 güncellemesi ile çıkacak. Ek olarak Xiaomi Watch S2 akıllı saat ve Xiaomi Buds 4 kablosuz kulaklık da görücüye çıkacak.

Lansmanda tanıtılacak ürünlere ait teknik özellik ve fiyat bilgilerini ÇözümPark üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu