Haberler

Whatsapp İki Farklı Cihazda Kullanılma Özelliğiyle Geliyor

Akıllı telefonlarda aktif olarak mesajlaşabilme özelliği sunan Whatsapp, harika yeniliklerle gündeme geliyor. Kullanıcıların her zaman istekte bulunduğu iki farklı cihaz kullanımı için çalışmaların başlatıldığı yayınlandı.

Whatsapp, Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasıdır. Platform insanlara diledikleri yerden yazılı, görsel, sesli ve görüntülü konuşabilme fırsatını ücretsiz şekilde sunmaktadır. Şirket, uzun zamandır beklenen yeniliklerden bir tanesi olan iki farklı cihazda tek bir Whatsapp’ı yönetebilme özelliğini yeni güncellemesiyle getireceğini duyurdu.

İnsanlara kolay kullanım ve etkin fırsat sunan Meta ekibi, Whatsapp için de geleceğe doğru adımlar atıyor. Yeni gelecek olan bu özellik genel olarak ticari işletmelerin çokça işine yarayacak. Android kullanıcılarına yeniliğin 2.22.15.1 sürümünde yayınlayacağını belirten uygulama, aktif bir şekilde yayına girecek. İki cihaza bağlıyken kullanabileceğiniz Whatsapp modu, bağlı telefonla mesaj göndermek için iki telefonun da internet bağlantısı olmasına gerek duyulmamaktadır. Eşlik modu ismi verilen bu özellik bir diğer özellik olan çoklu cihaz kullanımına da fazlasıyla benziyor.  

Whatsapp Cihazlar Arası Bağlantılı Olacak

Meta, sosyal medya uygulamalarında günlük hayata fayda sağlayacak yenilikler üretmeye çalışmaktadır. Kullanıcılarına daima fırsatlar yaratan şirket, bu kez de Whatsapp için farklı bir çalışma gerçekleştirdi. Farklı cihazları senkronize şekilde çalıştırarak tek numaranın kontrol edilmesini sağlayacak olan ‘’Eşlik Modu’’ yakın zamanda kullanıma sunulacak. Bununla birlikte tamamen güvenilir ve korunaklı bir işleyişin olacağı da modu öne çıkaran yapılardan bir tanesi olacağı biliniyor.

Detaylarda bulunan şeylerden bir tanesi de Web üzerine oldu. Web sayesinde anlık olarak giriş yapabilsek bile Eşlik Modu bizlere daha çok cihazın bağlantılı olmasını sağlayacak. Uygulamanın kullanımı artıracağını düşündüren bu özellik altyapısı hazır hale getirildikten sonra bütün kullanıcılara açık bir şekilde sunulacak.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu